Kapteenin kannu pelattiin uusien jäsenien kesken

Perjantaina 16.8. kamppailtiin jos ei nyt mammonasta, niin ainakin maineesta ja kunniasta. Oli aika kilpailla, toki hymyssä suin, perinteisestä Kapteenin kannusta.

Kapteenin kannu kisa on tarkoitettu NGK:n uusille jäsenille tasoituksesta riippumatta. Mukaan oli ilmoittautunut 19 peluria. Monen kohdalla peliura oli vain viikkojen tai muutaman kuukauden mittainen. Toki mukana oli myös muutama pikkuisen kokeneempi pelaaja. On ilo huomata, että vasta pelaajauransa alussa olevien kynnys osallistua tähän kisaan on todella matala.

Kapteenin kannu on joukkuekisa, jota pelataan 3 henkisin joukkuein. Pelimuotona on 9 reiän ”best ball”, jossa joukkueen kaksi parasta pistebogey tulosta kultakin väylältä lasketaan joukkueen tulokseen. Kisa pelataan punaisilta tiiauspaikoilta. Joukkueen muodostavat 2 uutta jäsentä ja ”kummipelaaja”.

Mahdollisen maineen ja kunnian (ja pienen mammonan) lisäksi tapahtuma antaa mahdollisuuden uusille jäsenille tutustua seuran toimintaan ja muihin jäseniin ja kysellä mieltä askarruttavia kysymyksiä golfin saralta. Myös me kapteenit ja kummipelaajat saamme tutustua uusiin pelaajiin ja kertoa heille Nurmijärvi golfista.

Perjantain sää suosi kilpailua ja C-rata oli sopivan haastava, kun kyseessä oli kuitenkin Kapteenin kannu. Kisainfon jälkeen oli aika pistää palloa ilmaan ja katsoa mikä joukkue vie voiton. Kisa pelataan yhteislähtökisana, joten kaikki pääsivät maaliin jokseenkin samaan aikaan. Kisan jälkeen kokoonnuimme iltapalalle ja palkintojen jakoon. Jos siitä iloisesta puheensorinasta ja hymyistä ruokailun yhteydessä voi jotain päätellä, niin tapahtuma oli aika onnistunut. Oli myös mukava huomata, että satunnainen epäonnistuminen ei pelaajia haitannut. Joskushan voi käydä niin, että golflyönti epäonnistuu.

Kisa oli tiukka ja tasainen. Voittajajoukkue venytti kylläkin 5 pisteen kaulan toiseksi tulleeseen joukkueeseen, että sikäli voitto oli selkeä.

Kisassa palkittiin myös paras henkilökohtainen pistebogey tulos.

Tässä tulokset:

  1. Miikkulainen Mika, Jaala Markku (Jokela Tiina, kummipelaaja)
  2. Mäkelä Jyrki, Pulkkinen Patrik (Karkela Mari, kummipelaaja)
  3. Pulkkinen Sami, Pokki Kari, Niininen Marjo (Iiskola Merja, kummipelaaja)

Paras henkilökohtainen pistebogeytulos: Jaala Markku

 

Voittajajoukkue Tiina, Mika ja Markku

Kiitoksia kaikille osanottajille ja iso kiitos kummipelaajille!

Kapteenit Merja ja Pasi