Junnujen yön yli leiri: Hauskanpitoa ja yhdessä pelailua!

Viikonloppuna Nurmijärvi Golfissa järjestettiin perinteinen junnujen yön yli kestänyt leiri. Junioreita oli mukana 14 ja lisäksi mukana oli ohjaajia ja vanhempia sekä kilpapelaajia avustamassa leiritapahtumaa.

Junnujen leiri käynnistyi lauantaina. Par3-radan läheisyyteen pystytettiin apujoukkojen voimin puolijoukkueteltta yöpymistä varten. Myös klubitalon yläkerran kokoustila oli varattu junnujen käyttöön – eli muutamat junnut ja ohjaajat yöpyivät klubitalolla. Lauantaina ohjelmassa oli muun muassa treeniä, lähipelitestejä ja harjoittelua golfkoululla. Treenien jälkeen siirryttiin laavulle iltapalalle grillauksen merkeissä. Grilli oli kuumana – tarjolla oli makkaraa ja maistuvaa tikkupullaa!

Sunnuntaina herätys oli klo 8 ja aamu startattiin aamupalalla klubiravintolassa. Kun unihiekat oli putsattu silmiltä, juniorit siirtyivät Par3-radalle kisaamaan. Ohjaajat olivat valmistaneet Par3-kentälle erilaisia rästejä ja tehtäviä. Kisan jälkeen klubitalolla oli lounas ja palkintojenjako.

Leiri oli jälleen kerran onnistunut, sää suosi junnuja joten aurinkorasvalle oli käyttöä – hellettä oli viikonlopun ajan! Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille ikimuistoisesta leiristä.

Alla vielä kuvia junnujen leiriltä: