Junnujen kisaraportti 8.5. Future Liiga

Golfliiton uuden juniorikiertueen Future Liigan 1. osakilpailu pelattiin eteläisen alueen osalta Sea Golf Rönnäsin Meri -kentällä 8.5.2021. Future Liiga on parikilpailu, jota pelataan kahdessa eri sarjassa; yleinen sarja ja easy sarja. Joukkueen voi muodostaa yli seurarajojen ja se olla myös sekapari. Yleisessä sarjassa pelataan 18 reiän kisa ja easy sarjassa 9 reikäinen. Future Liigassa pelataan kilpailun sisällä kolmea eri pelimuotoa kisan aikana, scramble, fourball ja foursome.

Team NGK oli kisassa mukana yhteensä 8 ja ½ joukkueella (17 pelaajaa), 6 ja ½ joukkuetta yleisessä sarjassa ja 2 easy sarjassa. Kilpailuun oli ilmoittautunut yhteensä 57 joukkuetta (114 pelaajaa), 45 joukkuetta yleisessä sarjassa ja 12 easy sarjassa.

Team NGK:n joukkue Hiltunen – Sovijärvi pelasivat Easy sarjan voittoon tuloksella +2pb. Joukkue Eväsoja – Latva täydensivät Easy -sarjan menestystä 4. sijalla, tulos +1pb.
Yleisessä sarjassa Team NGK:n joukkueista parhaiten pelasi pari Nylund – Sovijärvi tuloksella +2, sijoitus kilpailussa 7.

Future Liiga 1
Team NGK:n tulokset

Easy-sarja 9r pistebogey
1. Hiltunen Noel-Niilo – Sovijärvi Anna +2p
4. Eväsoja Otto – Latva Joni +1p

Yleinen sarja 18r lp scr
7. Nylund Hugo – Sovijärvi Aleksi +2
13. Tikka Ville – Blomerus Viljami (KGV) +5
17. Hiltunen Neo-Niko – Sovijärvi Lukas +7
19. Meriläinen Joel – Pakarinen Matias +8
22. Seppänen Emilia – Sauren Saara +10
32. Seitsonen Niilo – Uusi-Heikkilä Tino +14
36. Seppänen Joni – Rissanen Aku +16

Team NGK:n kisakausi jatkuu viikolla 19 Future Tourilla.
13.5. Future Tour 1, Ruukki Golf, yhteensä 14 Team NGK junioria mukana osakilpailussa
15.5. Future Tour 1, Porvoo Golf / Lakeside Golf / Imatra Golf / Botnia Golf, yhteensä 9 Team NGK junioria mukana osakilpailuissa

Future Tour on Golfliiton alueellinen kilpailukiertue, joka on tarkoitettu 8-21 vuotiaille golfareille. Osakilpailuissa pelataan seitsemässä eri sarjassa:
-Easy 9 -sarjassa pelataan 9 reikää lyhennetyillä väylillä pistebogey-kisaa. Tarkoitettu kilpailu-uran alkumetreille.
-Easy 18 on kuten edellinenkin, mutta pelataan 18 reikää.
-Pojat Red -sarja pelataan punaisilta tiiltä scr-kilpailuna
-Tyttöjen ja poikien Challenge -sarjat pelataan scr-kilpailuina. Tytöt pelaavat punaisilta ja pojat keltaisilta.
-Elite -sarjoissa tytöt pelaavat sinisiltä ja pojat valkoisilta. Tasoitusraja on tytöillä 20 ja pojilla 12.

Future Liiga on Golfliiton alueellinen parikilpailukiertue, jota pelataan kahdessa eri sarjassa; yleinen sarja ja easy sarja. Joukkueen voi muodostaa yli seurarajojen ja se olla myös sekapari. Yleisessä sarjassa pelataan 18 reiän scr-kisa ja easy-sarjassa 9 reikäinen pistebogey-kilpailu. Kilpailussa pelataan kolmea eri pelimuotoa kisan aikana: scramble, fourball ja foursome.