Junnujen kilpailukausi käyntiin menestyksekkäästi Aluetourilla

Etelä-länsi alueen ensimmäinen Aluetourin osakilpailu pelattiin Gumbölen kentällä, joka oli yllättävän hyvässä kunnossa edellisvuosiin nähden. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja oli vaikea uskoa, että on toukokuun alku!

Nurmijärveltä oli kohtuulinen osallistujamäärä pelaajia mukana ja ohessa otteita kilpailun tilanteista.

Casper Ahtolan peli-ilme oli jälleen ihailtavaa katseltavaa ja lyönti olikin tikissä. Puttaaminen oli Cassun sanojen mukaan ”katastrofaalista”.

Eemeli ja Teemu Järvinen pelasivat samassa lähtöryhmässä, joka toi veljeksille keskenäisen kilpailuasetelman. Tilanne olikin viimeisellä reijällä jännittävä, kun molemmat pojat olivat par-tilanteessa. Eemeli löi avauksensa taka-outtiin tehden viimeiselle väylälle tuplan, menettäen sillä voiton. Kun taas Teemu missasi kahden metrin par-putin, jonka johdosta hän joutui uusintaan StLaurencen Mikko Sintosen kanssa.

Uusinnassa Teemun putti kierähti reijästä ja Sintonen vei voiton.

Tulokset Etelä-Länsi:

2. Teemu Järvinen +1

T3 Eemeli Järvinen +2

T15 Casper Ahtola +6

T30 Oskari Almgren +10

46. Emil Lindemann +22

47. Rasmus Lindemann +25

Lauantaina pelattiin myös Etelä-Itä alueella Aluetour. Kilpailu oli Kotojärvi Golfin kentällä ja seuraamme edusti nuori Elmo German.

Elmon peli oli vaihtelevaa ja vahvuutena hänellä oli hyvä wedge-pelaaminen. Avaukset eivät kuitenkaan osuneet kentään tahdotulla tavalla ja siitä johtuen Elmo ei ollut lopputulokseen kovin tyytyväinen. Sijoitus T26 +7.

Nyt kaikki ilmoittautumaan seuraavaan Aluetourin kisaan, joka on Hill Side golfissa kahden viikon kuluttua.