Juniorien talviharjoittelu Vantaankosken Golfhallissa

Junioreiden talviharjoittelu

Marraskuu on tuonut tullessaan sisäharjoittelukauden, joka onkin päästy starttaamaan Nurmijärven junioreiden toimesta jo viime viikolla ja mukaan pääsee vielä. Talvella juniorit treenaavat Vantaankosken Golfhallilla useamman kerran viikossa.

TEAM NGK 1 ja 2

Team NGK 1 ja 2 ryhmien harjoitukset startattiin viime viikolla, mutta vielä ehtii ilmoittautua mukaan! Ryhmät on suunnattu kilpaileville junioreille, mutta kilpaileminen EI OLE vaatimuksena, vaan kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan. Valmentajina toimivat Nurmijärvi Golfin omat opettajat Henri Satama ja Ossi Mikkola. Bonuksena talven harjoitusmaksut sisältävät automaattisesti Vantaankosken golfhallin rajoittamattoman käyttöoikeuden, joten itsenäinen harjoittelu onnistuu vaivattomasti juuri silloin kun itselle parhaiten sopii.

Maanantaisin klo 17—18:30 (TEAM 1) ja 18:30—20 (TEAM 2)

Keskiviikkoisin klo 17—18:30 (TEAM 2) ja 18:30—20 (TEAM 1)

+ Fysiikkaharjoitukset lauantaisin!

+ Psyykkisen valmennuksen työpajat

 120 €/kk Sisältäen talven fysiikkaharjoitukset

100 €/kk Ilman fysiikkaharjoituksia

 Ilmoittautumaan pääset tästä

TEAM NGK 3 ja Pikku-Tiikerit

Team NGK 3 ja Pikku-Tiikerien talven harjoitukset startataan 4.12. ja treenit jatkuvat aina huhtikuun loppuun saakka. Treenit pidetään kerran viikossa sunnuntaisin, Nurmijärven, Keimolan ja SHG:n juniorien yhteisharjoituksina. Ryhmäjako, ja harjoitusajat tarkentuvat lähempänä aloitusajankohtaa. Valmentajina toimivat PGA Pro Anniina Paatsama sekä Nurmijärven oma golfohjaaja Inka Jauhiainen. Mikäli treeni-into on suuri, eikä kerran viikossa järjestettävät harjoitukset ole tarpeeksi, saa juniori Vantaankosken Golfhallin rajoittamattoman käyttöoikeuden edulliseen hintaan harjoitusmaksujen yhteydessä.

Sunnuntaisin klo 13—18 välisenä aikana.

Tarkempi harjoitusaika selviää ryhmäjaon yhteydessä.

MIKÄLI jokin ajankohta ei sovi, tai teillä on muuten toiveita harjoitusten ajankohdasta, voitte ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa näistä ”lisätietoja” kohdassa.

45 €/kk Ilman hallin käyttöoikeutta

75 €/kk sisältäen hallin rajoittamattoman käyttöoikeuden

Ilmoittautumaan pääset tästä

NÄHDÄÄN TREENEISSÄ!