Juniorien lyöntipeli-SM kisoissa hopeaa NGK:n Elmo Gerkmanille – lue pelaajien mietteet kilpailusta

Nurmijärvi Golfin Elmo Gerkman pelasi Vierumäellä 14-vuotiaiden lp SM-kisoissa upeasti toiseksi, ja 16-vuotiaiden poikien sarjassa Teemu Järvinen pelasi yhdeksänneksi.  18-vuotiaiden poikien sarjassa Alastaron kentällä Eemeli Järvinen täydensi Nurmijärveläisten hyviä sijoituksia olemalla kisan 10.

Seuraavassa Elmo ja Teemu kertovat kilpailupäivistä omin sanoin.

Finnish International Junior Championship Vierumäki 28.6.-30.6.2017

ELMO:

Päivä 1: Jouduin sitten 7.30 lähtöön, onneksi oli sentään lähtö 1. teeltä. Pelasin kahdestaan Unkarilaisen Kotel Bencen kanssa. 8 ekaa väylää pelasin surkeasti ( kolme tuplaa yksi bogi ) +7. Loppua kohti sain pelini haltuun ja pelasin loput väylät parissa. ( 2birkkua, 2 bogia ) Yhteistulos +7/79 ja tällä hetkellä koko kisan T13.

 

Päivä 2: Lähtö takaysiltä 10 teeltä, päivälähtöjen eka startti klo 12.30. Taas yhdessä Kotelin kanssa. Peli lähti käyntiin tuplalla mutta tein kaksi birdietä ja etuysin ( kentän takaysi ) pelasin paariin/36. Takaysini ( väylät 1-9 ) aloitin birkulla mutta tein muutaman boginkin sinne ja lopputulos oli +1/73. Nousin koko kisassa 7:ksi ja suomalaisista olin kakkosena. Perässäni oli useampi suomalainen 2-4 lyönnin päässä.

 

Päivä 3: Lähtöni oli klo 13.20 ykkösteeltä ja pelikavereina oli tällä kertaa pojat Skotlannista ja Venäjältä. Perässäni olevat suomalaiset olivat pelanneet jo aamulla, joten tiesin miten minun tulisi vähintään pelata. Koko päivän tuuli todella kovaa sekä lisäksi oli vielä kovempia tuulenpuuskia. Löin aika huonosti mutta muuten peli oli suht tasaista. Onnistuin pitämään sijoitukseni, olin koko kisan 7s ja Suomenmestaruuskisoissa Pojat 14v sarjassa voitin hopeaa tuloksella ( 79,73,77 )

”Hopee ei oo häpee”

 

TEEMU:

Peruspeli oli hyvää, mutta puttaamisen kanssa oli ongelmia koko viikon. Onneksi hyvä lähipelaaminen auttoi tuloksen tekemisessä. Olen ihan tyytyväinen peliini vaikkei nyt mitali sijoille päästykään. Sijoitukseni oli kansainvälisessä kisassa 18sta ja Suomenmestaruuskisoissa 9s ( 81,78,82 ).

 

Tästä pojat jatkavat kesän kilpailukalenterinsa mukaisesti eteenpäin kohti uusia menestymisiä.

Onnittelut kaikille hienoista suorituksista!

 

Tästä pääset katsomaan tuloksia:
Vierumäki tulokset
Alastaro tulokset