Junioreiden kisakausi polkaistiin käyntiin

Junioreiden kisakausi polkaistiin käyntiin tiistaina 2.6. Future tourin osakilpailuilla Nevaksessa ja Gumbölessä. Nurmijärveläisiä oli mukana yhteensä peräti 16 pelaajaa; 3 Nevaksessa ja 13 Gumbölessä. Molemmat kentät olivat erinomaisessa kunnossa. Paikalliset kenttämestarit olivat höylänneet viheriöt ajankohta huomioiden aivan huikean liukkaiksi. Tämä aiheuttikin suurimmalle osalle pelaajista päänvaivaa, mutta oli erinomaista kokemusta tuleviin kesän koitoksiin.

Team NGK:n Aleksi Sovijärvi räjäytti heti täyspotin voittamalla Nevaksen osakilpailun poikien Challenge sarjan kolmen lyönnin marginaalilla. Erinomaisena puttaajana tunnetulle Aleksille Nevaksen liukkaat parketit eivät aiheuttaneet isompia ongelmia, vaikkakaan hän itse ei ollut täysin tyytyväinen kulmaraudan toimivuuteen. Aleksi pelasi jälleen hänelle tyypillisesti tasaisen varman double bogey free -kierroksen. Upea kaudenaloitus Aleksilta!

Nurmijärveläisistä palkintokorokkeelle nousivat myös Tino Uusi-Heikkilä sekä Emilia Seppänen. Vasemmalta puolelta pitkiä draivejaan tykittävä Tino sijoittui pojat red -sarjassa jaetulle toiselle sijalle. Emilian sijoitus tyttöjen Challenge -sarjassa oli jaettu kolmas. Ahkera treenaaminen tuottaa toivottua tulosta!

Useampikin NGK:n junnu osallistui nyt ensimmäisiin Future Tourin -kisoihin. Heille myös onnittelut kilpauran avauksesta!

Gumbölen ja Nevaksen osakilpailuihin osallistui yhteensä huikeat 216 pelaajaa Etelä-Suomen alueelta. Gumbölen osallistujamäärä 126 oli suurin Future Tourin osakilpailuissa moneen vuoteen. Junioreiden kasvava aktiivisuus on tietysti positiivista koko lajin kannalta.

Future Tour on tarkoitettu 8-21 vuotiaille golfareille. Osakilpailuissa pelataan seitsemässä eri sarjassa:

-Easy 9 -sarjassa pelataan 9 reikää lyhennetyillä väylillä pistebogey-kisaa. Tarkoitettu kilpailu-uran alkumetreille.

-Easy 18 on kuten edellinenkin, mutta pelataan  18 reikää.

-Pojat Red -sarja pelataan punaisilta tiiltä scr-kilpailuna

-Tyttöjen ja poikien Challenge -sarjat pelataan scr-kilpailuina. Tytöt pelaavat punaisilta ja pojat keltaisilta.

-Elite -sarjoissa tytöt pelaavat sinisiltä ja pojat valkoisilta. Tasoitusraja on tytöilä 20 ja pojilla 12.