Junioreiden kesäkausi käynnistyy

Nurmijärven Golfklubin junioreiden kesäkausi starttaa toukokuun alussa. Säännöllisesti treenaavat treeniryhmät aloittavat treeninsä heti toukokuun ensimmäisellä viikolla; Team NGK 1 ja Team NGK 2 -treeniryhmät aloittavat maanantaina 2.5. ja Team NGK 3 ja Pikku-Tiikerit keskiviikkona 4.5. Tarkempaa tietoa treeniryhmistä löydät junnujen omilta sivuilta https://nurmijarvigolf.fi/jasenet-osakkaat/juniorit/

Junioreiden vanhemmille järjestetään vanhempaininfo maanantaina 2.5. klo 18 klubilla. Vanhempaininfossa kerrotaan tarkemmin kesän ohjelmasta. Vanhempaininfoon ovat tervetulleita myös vanhemmat, joiden lapset eivät vielä ole mukana toiminnassa. Infoon voi osallistua myös Teams:n välityksellä ao. linkin kautta, mutta silloin joutuu itse huolehtimaan kahvitarjoilusta.

Teams-linkki vanhempaininfoon

Avoimet junnutreenit käynnistyvät torstaina 12.5. klo 17:30 jatkuen torstaisin kesäkuun puoleen väliin. Avoimet junnutreenit ovat nimensä mukaisesti avoimia kaikille golfista kiinnostuneille junnuille. Avoimissa junnutreeneissä pääset kokeilemaan, vähän treenaamaan ja PELAAMAAN! Treenit alkavat lyhyellä lyönti- ja puttiharjoittelulla, jonka jälkeen siirrytään par 3-radalle pelaamaan muutama väylä. Treenit päättyvät jäätelötarjoiluun golfkoululla! Ei osallistumismaksua eikä sitoutumista ryhmään, käyt juuri silloin kun sinulle itselle sopii. Mailatkin saat tarvittaessa lainaan. Alle kouluikäiset voivat osallistua vanhempansa valvonnassa. Myös kouluikäiset voivat halutessaan osallistua vanhempansa kanssa. Ilmoittaudu erikseen jokaiseen treeniin täällä! Golfin kokeilemisen jälkeen harrastamista on kiva jatkaa Team NGK 3:n tai Pikku-Tiikereiden säännöllisissä treeneissä tai osallistua kesän golfkouluihin!

Lasten golfkoulut kesällä
Golfkoulut on tarkoitettu noin 7-15 v. lapsille, jotka haluavat aloittaa golfin tai ovat jo sitä vähän pelanneet. Golfkoulun aikana opetellaan golfin perusteita lyönneistä, pelaamisesta sekä säännöistä. Golfkoulu kestää neljää päivää ma-to klo 9.30-14.30. Jokainen päivä sisältää opetusta pienryhmissä, oheisohjelmaa ja pelaamista harjoitusradalla (Par-3) sekä ruokailun. Golfkoulun aikana voit suorittaa lasten Green Cardin rasteja. Golfkoulut ovat avoimia kaikille – tervetuloa mukaan! Golfkoulun jälkeen on hyvä jatkaa harjoittelua esim. Pikku-Tiikereissä tai Team NGK 3-treeniryhmässä. Pikku-Tiikereiden ja Team NGK 3-treeniryhmän ensimmäisen kuukauden harjoitusmaksu sisältyy golfkoulun maksuun.
Kesän 2022 golfkoulut:
ma-to 6.-9.6.
ma-to 13.-16.6.
ma-to 20.-23.6.
Voit ilmoittautua kesän golfkouluihin täällä!