Junioreiden kausi käynnistynyt hienosti

Nurmijärven junioreiden kesäkausi on käynnistynyt toukokuun alussa, kun treenit aloitettiin Henri Sataman, Ossi Mikkolan ja Inka Jauhiaisen vetäminä. Kilpailuja pelaavat Team NGK 1:n ja 2:n  juniorit treenaavat kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja tiistaisin. Harrastetason Team NGK 3 -ryhmä ja pienimpien junnujen Pikku-Tiikerit treenaavat kerran viikossa keskiviikkoisin. Ryhmiin mahtuu aina mukaan ja lisätietoa saat junnujen omilta sivuilta www.nurmijarvigolf.fi/juniorit

Viime vuosilta tutut Avoimet junnutreenit pyörivät torstaisin klo 17:30-18:45. Avoimet junnutreenit ovat nimensä mukaisesti avoimia kaikille golfista kiinnostuneille junnuille. Avoimissa junnutreeneissä pääset tutustumaan, kokeilemaan, vähän treenaamaan ja PELAAMAAN! Ei osallistumismaksua eikä sitoutumista ryhmään, voit käydä juuri silloin kun sinulle itselle sopii. Mailatkin saat tarvittaessa lainaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä!

Kesän Golfleireille on vielä jonkun verran paikkoja jäljellä.  Golfleiri kestää neljää päivää ma-to tai ti-pe klo 9.30-14.30. Kesän 2023 Golfleirit: ti-pe 6.-9.6., ma-to 12.-15.6. ja ma-to 19.-22.6. Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä!

Viikonloppuna rutkasti menestystä

Vinsent Koskela

Viikonlopun aikana 20.-21.5.  käynnistyi alueellinen Future Tour -kilpailukiertue. Team NGK -junioreita osallistui Rönnäsin ja Kurkin osakilpailuihin. Rönnäsissä voiton otti Anna Sovijärvi Future Tytöt sarjassa. Samassa sarjassa Saara Kuussaari oli kahdeksas. Future Pojat -sarjassa Joni Latva oli neljäs. Kurkissa Easy 9 -sarjan voiton nappasi ensimmäisiä kisojaan pelaava kuvan Vinsent Koskela!

Tulokset Future Tour Rönnäs 21.5.2023

Tulokset Future Tour Kurk 21.5.2023

Finnish Junior Tourilla (FJT) pelattiin kauden toinen osakilpailu viikonloppuna Lohjalla St. Laurencen Kalkki-Petterillä. Team NGK Akatemia valmistautui Ossin vetämänä kisaan torstaina pitämällä Lohjalla hyvän treenipäivän. Lohjalla onnistuttiinkin hyvin, kun Hugo Nylund oli loppuun asti kiinni mitalisijoissa taipuen lopulta jaetulle neljännelle sijalle. Erinomainen suoritus! Myös Neo-Niko pelasi ehjän kisan sijoittuen T12. Suomen junioreiden ranking lista FJAR näyttää nurmijärveläisten osalta mairittelevalta, kun Suomen 13 parhaan alle 21-vuotiaan juniorin joukossa on kolme Team NGK:n pelaajaa (Hugo 7. , Elmo 12. ja Neo-Niko 13.).

Tulokset Finnish Junior Tour St. Laurense 20.-21.5.2023

Aikaisemmat kilpailut

Junnujen kotimainen kilpakausi alkoi jo huhtikuun lopussa FJT Challenge-kisalla (juniorikilpailujen toiseksi ylin taso) Rönnäsissä. Neo-Niko Hiltunen sijoittui mukavasti neljänneksi ja Hugo Nylund kymmenenneksi poikien sarjassa.

Suomen ylin juniorikilpailusarja Finnish Junior Tour (FJT) starttasi Nordcenterin Fream-kentällä 6.-7.5. Nurmijärveltä oli mukana Elmo Gerkman, Otso Juvonen, Hugo Nylund ja Neo-Niko Hiltunen. Lauantaina pelattiin 36 reikää ja sunnuntaina 18. Varsinkin lauantain kaksi kierrosta olivat fyysisesti varsin brutaali suoritus kuten varmasti kaikki Freamillä pelanneet voivat kuvitella. Team NGK:n sijoituksiksi tallennetaan historiankirjoihin Elmo T21, Neo-Niko T25 ja Hugo T34. Otson kilpailu katkesi jo alkurei’illä valitettavaan loukkaantumiseen.

13.5. oli FJT Challenge -kierroksen vuoro. Kisoja pelattiin kolmella paikkakunnalla Salossa, Kotkassa ja Botnia Golfissa. Kotkassa Aleksi Sovijärvi sijoittui neljänneksi ja lunasti paikan seuraavan viikonlopun FJT-kilpailuun Lohjalle. Botnia Golfissa Niilo Seitsonen oli kahdeksas.

Samana viikonloppuna 13.-14.5. pelattiin myös aikuisten Finnish Tourin -karsintakilpailu Peuramaalla. Kisan voitti Nurmijärven Neo-Niko Hiltunen vakuuttavin ottein, joka lunasti ”kortin” Finnish Tourille ja pääsee halutessaan pelaamaan kaikkiin kilpailuihin. Neo-Niko pelaa silti pääkiertueenaan Finnish Junior Touria.