Juhannusviikon kisatuloksia

Reikäpeli-SM Laukaan Peurankagolf 22.-24.6.

Aikuisten reikäpelin Suomen mestaruudet ratkottiin Laukaan Peurankagolfissa juhannusviikolla. Nurmijärven edustajia oli mukana kaksi, Eemeli Järvinen ja Ossi Mikkola. Eemelin ja Ossin tie katkesi jo ensimmäisen päivänä. Eemelin kärsi tappion ensimmäisellä kierroksella Antti-Jussi Lintuselle 2/1. Ossi voitti ensimmäisen kierroksen ottelunsa Jani Linnaa vastaan ensimmäisellä jatkoreiällä, mutta toisella kierroksella Ossi hävisi ensimmäisellä jatkoreiällä Nicolas Jenkinsille.  Miesten reikäpelimestariksi pelasi Juhana Kukkonen ja naisten Katri Bakker.

Future Liiga Wiurila 21.6.

Junioreiden Future Liigan 3. osakilpailu etelän alueen osalta pelattiin Wiurila golfissa maanantaina 21.6. helteisessä säässä. Kilpailussa oli kisapareja yhteensä 34, joista yleisessä sarjassa 30 ja easy sarjassa 4. Team NGK:n junioreita oli mukana yhteensä 6 parissa.

Future Liigan kisoissa Easy- joukkueet pelaavat 9 reikää 3 eri pelimuotoa 3 peräkkäistä reikää kerrallaan. Yleisessä sarjassa pelataan 18 reikää 3 eri pelimuotoa 6 peräkkäistä reikää kerrallaan. Pelimuodot ovat Scramble, Fourball ja Foursome.

TULOKSET SARJOITTAIN

Yleinen sarja:
8. Seppänen Emilia – Sauren Saara, par
9. Sovijärvi Aleksi – Sovijärvi Lukas, +1
10. Tikka Ville – Autinen O. (VGH), +2
13. Hiltunen Neo-Niko – Nylund Hugo, +3

Easy sarja:
T3 Sovijärvi Anna – Hiltunen Noel-Niilo, 16p
T3 Nylund Miki – Lehtimäki Luukas, 16p

Future Liigan -parikilpailut jatkuvat elokuussa, kun heinäkuun kilpailut on golfliiton puolelta muutettu yksilökisoiksi.

Junioreiden SM-kisat 30.6.-2.7.

Seuraavan kerran Team NGK:n juniorit kisaavat SM-lyöntipelikisoissa 30.6.-2.7. välisenä aikana. U14 ja U16 juniorit pelaavat SM-mitaleista Messilä Golfissa. U18 ja U21 kisaavat Lakeside Golfissa Sastamalassa. Kisoissa on mukana kahdeksan Team NGK:n pelaajaa. Kesäkuussa varusmiespalveluksensa päätökseen saanut Teemu Järvinen kisaa poikien U21-sarjassa. U18-sarjassa kisaa Elmo Gerkman, jolle erittäin haastava Lakesiden Pirunpelto sopii hyvin miehen omien sanojen mukaan. Voimmekin odottaa hyvää menestystä Elmolta! Samassa sarjassa pelaavat myös Joel Meriläinen ja Joni Seppänen. Messilässä U16 -sarjassa kilpailee Hugo Nylund ja U14 -sarjassa Aleksi Sovijärvi, Neo-Niko Hiltunen ja Niilo Seitsonen.

U21 ja U18 SM-lyöntipeli
https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2437976/leaderboard

U16 ja U14 SM-lyöntipeli
https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2492088/leaderboard