Joulukuun jäsenkirje

AJANKOHTAISTA

Toimistopalvelut talvella

NGK:n toimisto on suljettu 22.12.2017 – 1.1.2018.

Tammi-helmikuussa toimisto on avoinna klo 9 – 15 tiistaisin ja torstaisin. Muina arkipäivinä tavoitatte Kirsin, Johanna tai Esan joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jäsenmaksut 2018
Jäsenmaksut vuodelle 2018 laskutetaan entiseen tapaan klubi- eli vuosijäsenet joulu-tammikuussa ja osakasjäsenet helmikuussa.

Sähköisen laskun jo valinneille tulee viesti sähköpostiin. Mikäli sinulle tulee vielä paperilasku, ja haluat muuttaa sen sähköiseksi, käythän tekemässä muutoksen Nexgolfissa omissa jäsentiedoissasi, kiitos. Kirjautumisen jälkeen tulee valita kohta Omat jäsentiedot, ja henkilötietojen alapuolelta löytyvistä jäsentiedoista valita kohdan Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti valikosta vaihtoehdoksi ”Kyllä”. Suosittelemme sähköisen laskutuksen käyttämistä.

Suuri osa teistä jäsenistä on myös Nurmijärven Golfkeskus Oy:n osakkaita, joten olethan tarkkana tili- ja viitenumeroiden kanssa. Yhtiövastike laskutetaan erikseen, mutta joka vuosi muutamia jäsenmaksuja maksetaan yhtiön tilille ja vastaavasti vastikkeita seuralle. Vaikka toimintamme on yhtenäistä, taustalla NGK Oy ja NGK ry ovat omia juridisia yksiköitä, joilla on omat y-tunnukset, tilit ja rahat. Uusissa laskuissa on aina oikean yhteisön tilinumero ja viitenumero.
JOULUISIA TARJOUKSIA

Joululahjaksi golfkurssi, nyt 95 €

Nyt saman tien, ja hyvissä ajoin, katseet kohti seuraavaa kesää. Tässä ylipääsemätön joululahjavihje. Perheenjäsenille, sukulaisille, kavereille tai vaikkapa naapurin Maijalle LAHJAKORTTI kesän 2018 golfkursseille.  Todella supertarjouksena.    Vielä ehtii tulevan viikonlopun ajan su 16.12. asti!  Katso esite tästä linkistä!

Tapsan opetuspaketti kesäksi 2018

Tapsa Saarentola tarjoaa kolmen tunnin yksityisopetuspaketteja kaudeksi 2018. Paketit myydään varausjärjestyksessä, ja niitä on tarjolla vain kymmenen kappaletta. Kolmen tunnin paketti sisältää: 1h Aimpoint greeninluku ja speed control + 1h wedge ja swingi + 1 h kenttäopetus

Paketin joululahjahinta on 150€. Voit tehdä varauksen suoraan Tapsalle tekstiviestillä numeroon +34 664 672 111. Toimithan nopeasti, sillä tarjous on voimassa kymmenelle nopeimmalle!    Jouluterveisin Espanjan Lauro Golfista, Tapsa.

 

PELIMATKOJA 2018

Kevään pelimatka huhtikuussa Espanjaan – varaa paikkasi nyt!

Lähtekää mukaan pelimatkalle Espanjan aurinkoiselle Costa Bravalle 7.-14.4.2018!  6 kierrosta golfia ja päivä Barcelonassa. Golfkohteena upea Emporda Golf & Spa Hilton.  Matkan hinta ½-hoidolla 1.470 € (jaetussa 2-hh). Katso esite kotisivuilla.  Ilmoittautuminen on jo käynnissä! Toimi nopeasti.

Saarenmaa, Viro ma 2.7. – ke 4.7.2018

Hinta (515 €) sisältää: lauttamatkat, bussikuljetukset alkaen Nurmijärveltä, majoitus aamiaisella jaetussa 2-hh Grand Rose & Spa hotellissa, 1 x illallinen ja 3 greenfeetä (1 x Niitvälja, 2 x Saaregolf)  Matkan vastuullinen järjestäjä Matkavekka   Tiedustelut ja varaukset: tj@nurmijarvi-golf.fi

 

Rauhallista ja iloista Joulua kaikille!