Jammu Lapiolahti Kesäliigan mestari 2013

Now it’s official! Jammu Lapiolahti on tämän vuoden midien Kesäliigan Mestari!

Kesäliigamestari 2013 Jammu Lapiolahti

Tänään pe 31.8. Viking Line Openin yhteydessä pelatussa Kesäliigan Grande Finalessa Jammu korjasi koko potin. Jammu kirjautti Finaalissa 37pb ja sillä irtosi Finaalin voitto ja 150 sarjapistettä. Ennen finaalia Kesäliigaa johtanut Antti Romppainen, joka oli estynyt osallistumasta finaaliin, saavutti Kesäliigassa arvokkaan toisen sijan jo toista vuotta putkeen. Ei auttanut vaikka Antti oli järjestänyt äitinsä Jammun kanssa samaan ryhmään. Ehkä jo ensi vuonna on Antin vuoro…

Kolmannen sijan saavutti viime kauden mestari Timo Hyvättinen, jolla viimeinen viikko oli hiukan mollivoittoinen: viiden kierroksen pistebogeykeskiarvo oli hiukan alle 26.

Midien Kesäliigaa on pelattu läpi kesän. Jokainen viikko on muodostanut oman pistebogey-osakilpailunsa, joista on jaettu sarjapisteitä sijoituksen mukaan. Kesäliigassa oli yhteensä 20 osakilpailua, joista kunkin pelaajan osalta otettiin huomioon 10 parasta tulosta. Mukana on ollut yhteensä 34 pelaajaa. Kesäliigan voittaja saa palkinnoksi Kesäliigan syyspelimatkan Hämeenlinnaan 5.-6.10. Pelimatkalle voivat ilmoittautua myös Kesäliigan ulkopuoliset Ngk:n midit.