Ilmoittautuminen junnujen talvitreeneihin

NGK:n junnujen treenit talvella 2021/22

Talvitreeneihin voivat ilmoittautua kaikki seuran juniorit! Treeniryhmiä on kahden tasoisia, kilpatason ja harrastetason ryhmiä. Molemmilla tasoilla on useampia treeniryhmiä, joihin junnut on jaettu iän ja taitotason mukaan ja tietysti kaverit huomioiden! Talven treenit järjestetään Vantaankosken Golfhallissa (Helsingin Sanomien painotalo, Martinkyläntie 9, 01770 Vantaa). Talvitreenit toteutetaan yhteistyössä Keimolan ja Suur-Helsingin Golfklubin kanssa.  Lisätietoa antaa Vesa Hiltunen vesa.hiltunen@team-ngk.com p. 040 5131377.

Team NGK 1 ja Team NGK 2 (Kilpataso)

Team NGK 1 ja Team NGK 2 -treeniryhmät on tarkoitettu kilpailuja pelaaville junnuille. Ryhmillä on kaksi lajiharjoitusta viikossa sekä kerran viikossa fysiikkatreeni. Pro Toni Korpihete valmentaa lajitreenejä. Pro Petsku Hagström antaa junnuille puolen tunnin yksäreitä n. kerran kuukaudessa. Viikoittaisesta fysiikkatreenistä vastaa PGA Pro Juha-Pekka Peltomäki. Fysiikkatreeniin kuuluu viikoittaisen treenin lisäksi kaksi kertaa talven aikana tehtävä lihastasapainotesti sekä kotiharjoitteluohjelma. Näistä vastaa fysiikkavalmentaja Jaakko-Antti Peltola (sportlab.fi). Kilpatasolle voi osallistua myös ilman fysiikkatreeniä, jos juniori saa riittävää fysiikkaharjoittelua muissa harrastuksissa tai on iältään vielä nuori.

Treenit marraskuun alusta huhtikuun loppuun.

Harjoitusajat
ma klo 17-18:30 Team NGK 1
ma klo 18:30-20 Team NGK 2
ke klo 17-18:30 Team NGK 2
ke klo 18:30-20 Team NGK 1

la klo 10-14 välisenä aikana 1-1,5h fysiikkatreeni (tarkempi aikataulu ilmoitetaan, kun ilmoittautuneiden määrä selviää)

Harjoitusmaksu
120 eur/kk
100 eur/kk ilman fysiikkavalmennusta
Harjoitusmaksuun sisältyy Vantaankosken Golfhallin koko vuoden rajoittamaton käyttöoikeus.

Ilmoittaudu talven treeneihin tästä!

Team NGK 3 ja Pikku-Tiikerit (Harrastetaso)

Team NGK 3-treeniryhmä on tarkoitettu n. 10-18v junnuille, jotka haluavat treenata kerran viikossa. Pikku-Tiikerit on kaikkein nuorimmille lapsille (n. 5-9v) tarkoitettu treeniryhmä, joka treenaa golfia leikinomaisesti. Treenit ovat lauantaisin klo 9-13 välisenä aikana. Tarkempi treeniaikataulu ilmoitetaan, kun ilmoittautuneiden määrä selviää. Ryhmäjako tehdään yhdessä Keimolan ja SHG:n junnujen kanssa huomioiden ikä, taitotaso ja ennen kaikkea tietysti kaverit! Treenejä vetää PGA Pro Ville Karhu apunaan Inka Jauhiainen.

Treenit joulukuun alusta huhtikuun loppuun.

Harjoitusmaksu
70 eur/kk sisältäen Vantaankosken Golfhallin rajoittamattoman käyttöoikeuden koko vuodeksi
40 eur/kk ilman Vantaankosken Golfhallin käyttöoikeutta

Ilmoittaudu talven treeneihin tästä!

Lisätietoja talven treeneistä antaa Vesa Hiltunen vesa.hiltunen@team-ngk.com p. 040 5131377.