Huikea kokonaispotti NGK:lle tsemppitourilta

Torstaina 18.7.2013 pelattiin kauden viimeinen Etelä/Länsi Tsemppitour osakilpailu Pickala Golfin Seaside kentällä.

Nurmijärvi pokkasi kolme voittoa eri sarjoista sekä muita hienoja sijoituksia.

Pojat 12-vuotta sarjassa Teemu Järvinen venyi kauden parhaimpaansa vahvojen Drivien avulla.Tilanne päätyi 18 väylän jälkeen tasatilanteeseen ja voittaja päästiin ratkaisemaan jatkorei’illä.

Teemu osoitti kylmähermoisuutensa paineen alla tehden heti ensimmäiselle väylälle Par tuloksen ja vastustajan oli todettava Teemu paremmaksi. Näin Teemun ensimmäinen voitto Golfliiton kilpailuissa oli tosiasia tuloksella 81(+9)

Pojat 15-vuotta sarjassa oli meiltä kolme osanottajaa.Eemeli Järvisen peli on kesän aikana kehittynyt oikeaan suuntaan ja nyt oli lyönti sillä tasolla ettei muilla jäänyt sanottavaa.Tulos 71(-1) antaa odottaa vielä loppukaudelle vastaavia tuloksia. Eemelillä onkin edessään kovatasoisin kilpailu urallaan parin viikon päästä, kun hän kilpailee Englannissa alle 14-vuotiaiden avoimessa mestaruuskilpailussa.

Casper Ahtola oli tulosluettelossa heti Eemelin jälkeen seuraavana tuloksella 76(+4), joten kaksoisvoitto Nurmijärvelle! Casperinkin tuloskunto on parantunut kesän myötä kovaa vauhtia ja se lupaa hyvää aina iloiselle Cassulle! Oskari Almgren oli tuloksissa sijalla13 ja sijoitus olisi ollut pykälää parempi ilman takaysin viimeisiä väyliä joihin Oskarin oli sangen pettynyt, mutta hieno tulos kuitenkin.

Easy 18-sarjassa meiltä oli neljä osanottajaa ja Mikael Lindholm otti komean voiton tehden 46 bogeypistettä.Mitalisijoille ylsi vielä Olli Jauhiainen 38:lla pisteellä.Kokonaispottia vielä lisäsivät Nelli Julinin neljäs sija sekä Tanja Harjunpään seitsemäs sija.

Onnittelut kaikille!!!