Henri Sataman Treenipankki avattu

Henri Sataman Treenipankki avattu

NGK:n ammattilaisen Henri Sataman rakentama Treenipankki on nyt avattu Treenaaja.fi -palveluun. Henkan treenejä löytyy treenipankista parikymmentä kappaletta pelin eri osa-alueilta ja kesän aikana tulee lisää! Saat Henkan Treenipankin ja kaikki muut Treenaja.fi:n treenit käyttöösi rekisteröitymällä Treenaaja.fi -palveluun. Saat palvelun käyttöösi kahdeksi viikoksi ilman maksuja ja sen jälkeen NGK:n jäsenten erikoishintaan 12kk – 49,90€ tai 2kk – 19,90€.

Treenaja.fi -palvelua käytetään puhelimella. Voit tutustua Treenaaja.fi-verkkopalveluun tarkemmin osoitteesta https://youtu.be/OJSdLLiMgjY löytyvän videon avulla. Treenaaja.fi toimii parhaiten, kun lisäät sen verkkoselaimesi valikon kautta aloitus- tai kotinäytöllesi, mutta voit käyttää sitä myös suoraan verkkosivun kautta. Lähde siis kehittämään harjoitteluasi; siirry osoitteeseen treenaaja.fi luodaksesi ilmainen tunnus ja huomaa hyödyt pelikentillä!

 

Uudistunut Treenaaja.fi toivottaa tervetulleeksi mukaan uudet käyttäjät kumppaniseurastamme. Puhelimella käytettävän verkkoalustamme tarkoituksena on tarjota tukea golfharjoitteluun pelillistetyn harjoituskirjaston avulla. Lisäksi voit nauttia seurakirjastoista ja pron sinulle räätälöimistä sisällöistä. Kesän aikana tulemme lisäämään Treenaajaan myös fysiikka- ja liikkuvuussisältöä, sekä suoritettavaksi mielenkiintoisia palkintoja, joita voit kerätä virtuaaliseen palkintokaappiin. Tavoitteemme on pyrkiä tehostamaan harjoitteluasi, kulutit rangella sitten enemmän tai vähemmän aikaa ja näin saavuttamaan parempia tuloksia pelikentillä. Uudistuneen tilastoinnin avulla voit helposti seurata mitä olet harjoitellut ja mihin pitäisi keskittyä jatkossa. Harjoitusteemojen avulla voit säädellä sinulle näytettäviä harjoituksia. Kaikissa tilanteissa sinulla on kuitenkin tekemistä niin puttigriinille, lähipelialueelle, kuin myös rangelle. Harjoitusten vaativuus muuttuu menestymisesi mukaan, joten Treenaaja tarjoaa sinulle koko ajan sopivan haastavaa tekemistä.

Golfterveisin Treenaajatiimi,

Jukka, Tuomas, Jonne ja Altti