Henri Satamalle voitto Audi Finnish PGA Golf Tourilta!

Henri Satama otti voiton viikonloppuna käydystä Audi Finnish PGA Tourin finaalista. Peuramaa Golfissa, Vanha Peura -kentällä, käydyssä viimeisessä osakilpailussa Henkka vei voiton hienolla tuloksella -13.

Kilpailu oli tasainen, ja vimeiseen kilpailupäivään lähdettiin tasatuloksessa Peter Erofejeffin kanssa. Peli oli tasaista 17. väylälle asti, kunnes Henkka onnistui tekemään birdien. Näin viimeinen väylä lähti yhden lyönnin etuasemalla. Viimeinen väylä oli par 3, johon Henkka teki varman parin, kun taas Erofejeff teki kolmen putin bogien. Mainitsemisen arvoista on, että Henkan kierros oli bogivapaa. Näin Henkka vei voiton kotiin, hienoa!

”Edellinen voitto taitaa olla vuodelta 2014. Olen kyllä niillä haminoilla ollut monta kertaa, mutta nyt sain vietyä homman loppuun asti. Tämä jättää hyvän maun kaudesta” Henkan kommentti kisan jälkeen.

Muutama viikko sitten käydyissä joukkue-SM kilpailussa nilkkansa loukannut Henkka oli myös paras samassa yhteydessä pelatuissa Suomen PGA:n mestaruuskilpailuissa.

Kuvassa Henkka tuulettaa ansaittua voittoaan. (Juha Hakulinen)

Isot onnittelut Henri Satamalle upeasta suorituksesta ja voitosta!