Golfkauden 2019 houkuttavinta yhteistyötä!

Tee fiksu valinta ja hanki Nurmijärvi Golfin pelioikeus.

Viiden kentän yhteistyön ansiosta Nurmijärvi Golfin pelioikeuden haltija voi vierailla kuukausittain vaihtuvalla vieraskentällä pelikaudella 2019. Yhteistyökentät ovat Nurmijärvi Golf, HyviGolf, Hirvihaara Golf, Lahden Golf ja Tawast Golf. Yksi tämän yhteistyön tavoitteista on nimenomaan tehdä sitoutumisesta jälleen houkuttelevaa tarjoamalla etuja ja palveluita, joita kertamaksulla pelaavilla ei ole. Tämä myös vastaa palveluna sitä, mitä nykygolfari hakee eli pelaamista useammilla kentillä. Kyseessä on varsinainen super-etu, sillä vierailu on veloitukseton.

Nurmijärvi Golfin nimetyn pelioikeuden haltija saa rajattoman vierailuoikeuden kuukausittain vaihtuvalle kentälle 1.5- 30.9.2019 välisenä aikana, veloituksetta. Vierailuoikeus on voimassa kullekin kentälle yhden kuukauden ajan. Kuukauden kenttä julkaistaan aina edellisen kuukauden viimeisenä päivänä.

Varmista itsellesi Nurmijärvi Golfin pelioikeus 2019 ja käytä upea etu hyväksesi!

Nurmijärvi Golfin pelioikeus hintaan 790 € 

Voit maksaa kahdessa erässä 395 + 395 €

Pelioikeus sisältää ja oikeuttaa

  • Nurmijärvi Golfin rajoittamaton pelioikeus
  • Rajaton vierailuoikeus kuukausittain vaihtuvalle lähikentälle
  • Oikeus ostaa lisäpelioikeus Nevasgolfiin tai Suur-Helsingin Golfiin a’-hintaan 135 €.  Tämä lisäpelioikeus oikeuttaa rajoittamattomaan pelaamiseen koko pelikauden 2019
  • Oikeus ostaa SGK:n Etukortti, jolla -50% alennus greenfeestä n. 30 eri kentältä, alennus 3 kertaa/ kenttä

Pelioikeuksien varaaminen:    johanna.purhonen@nurmijarvi-golf.fi   puh 045 – 7731 3145