Futisgolf

Nurmijärvi Golfin Par-3 radan yhteyteen on avattu kaikille avoin futisgolf-rata, jossa reitin varrella on 9 ”maalia” eli halkaisijaltaan 52 cm reikää. Rata sijaitsee korkeuseroiltaan vaihtelevassa maastossa ja sen kokonaispituus on 757 m. Yksittäisten väylien pituudet vaihtelevat 105 – 60 m välillä. Ja aivan pikku-junioreille on oma lyhennetty ratansa (418 m / 30 – 70 m).

Rata on avoin kaikille

Pelimaksut: aik 10 €, jun alle 18-v. 5 € (päivämaksu)

Pelivarusteet ja pallot: jokaisella pelaajalla on oltava omat varusteet ja pallo.

FUTISGOLF – OHJE PELAAJILLE

1. Lähdöt vain ennalta varattuina aikoina. Varaa lähtöaikasi par-3 radalle klubirakennuksesta caddiemasterilta, myös päivän toisille kierroksille. Lähdöt 10 min välein. Ennakkovarauksen voit tehdä samanpäivän aikana vaikka puhelimella p. 09 – 2766 230.

2. Yhden peliryhmän koko max 4 pelaajaa / lähtöaika. Ryhmässä voi olla sekaisin, golfareita sekä frisbee- tai futisgolfareita.

3. Avauspaikat. Avauspotkut suoritetaan golfin avauslyöntipaikoilta eli keinonurmimatoilta.´ Jatkopotkut siitä, mihin pallo on pysähtynyt.

4. Pelaamiseen kielletyt alueet. Futisgolfin pelaaminen on kielletty golfradan bunkkereista (hiekkaeste) ja viheriöiltä sekä valkoisin paaluin merkittyjen linjojen takaa (out of bounds).

5. Turvallisuus. Pelaamisen eli avauspotkun voi suorittaa, kun pelattavan reiän viheriö, frisbeekori tai futiskori on vapautunut eli vasta kun edellä kulkeva peliryhmä on siirtynyt turvallisesti pois vaarasektorilta. Peliryhmän toiset pelaajat ovat aina reilusti vuorossa olevan pelaajan takana. Jos mikä tahansa peliväline on suuntautumassa toiseen pelaajaan, on huudettava varoitus: FORE (;foor)

6. Käyttäytyminen eli etiketti. Kentällä noudatetaan golfin etikettiä. Pelaajien on huomioitava kentän muut käyttäjät. Metelöinti ja turhan äänekäs käyttäytyminen ei ole suotavaa.

7. PUKEUTUMINEN. Pukeutumisessa noudatetaan golfin pukeutumissuosituksia. Siisti, asiallinen vapaa-ajan asustus. ILMAN PAITAA PELAAMINEN ON KIELLETTY.

KENGÄT: Futisgolfissa saa käyttää ainoastaan ns. keinonurmikenkiä tai lenkkitossuja; nappulakengät on kielletty.

8. Pelimaksut. Radan pelimaksu tulee olla maksettuna ennen pelaamisen aloittamista. Maksut klubirakennukseen caddiemasterille.

Maksut ovat päivämaksuja, jotka oikeuttavat koko päivän käyttöön, maksut v. 2016 ovat aikuiset 10 € juniorit alle 18 v. 5 €.