Fujitsu Finnish Junior Tour 1, Kullo Golf

Golfliiton ylimmän tason FFJT kausi pyörähti käyntiin Wappuna. Kilpailut käytiin mukavan aurinkoisissa, mutta viileissä merkeissä.

Tuuli yltyi välillä melkoisen kovaksi, ja toi oman haasteen mailavalinnoissa, lyönnin suuntauksiin avauksissa sekä lähestymislyönneissä.

NGK pelaajat Elmo Gerkman, Aleksi Sovijärvi ja Joel Meriläinen olivat kisassa mukana, ja tässä hieman poikien kommentteja:

 

ELMO

 

Ensimmäinen kierros alkoi 3:n putin bogiella, mutta siitä eteenpäin meno oli ihan hyvää ja 7. väylällä tein birkun.

10. väylällä löin huonon avauksen, ja tein triplan veden ja kolmen putin seurauksena. Birkku seuraavalle, ja sitten taistellen loppuun.

Oli vaikeata menoa, mutta sain pidettyä tuloksen maltillisena 76/+4.

Toinen kierros lähti tasaisesti liikkeelle, mutta putit eivät meinanneet millään upota vaan jäivät reunalle killumaan. Lyönti oli paljon parempaa kuin ekalla rundilla 73/+1

Neljän birkun kierros. Selkä hieman väsyi kahden kiekan päivästä.

Kolmas kierros alkoi tasaisesti, pelasin paareja. Etuysin pelasin -2 ja putteja otin vain 10. Olin 15. väylällä bogie-free kunnes löin puun kautta avauksen outiin, ja siitä tupla korttiin.

Perään kuitenkin hyvä börö ja kierros 70/-2.

Ihan jees nousujohteinen kisa, joka kierroksella sain paranneltua sijoitustani. Loppusijoitukseni oli T9/+3 yhteensä.

 

ALEKSI

 

Oli ihan kiva pelata, kun meni hyvin. Tein ekalla kiekalla 3 birkkua, ja olin tosi tyytyväinen lopputulokseeni 76/+4. En antanut vaikuttaa vaikka tein 4. väylällä tuplan, ja jatkoin hyvää peliä.

Toisen kierroksen etuysi jatkui yhtä hyvällä menolla,  ja sain tehtyä upean par pelastuksen heti alkuun ( melkein tuli lost ball ).  Sitten takaysin aikana alkoi lyönti sekä putit takkuamaan. Mikään ei meinannut toimia.

Täytyy miettiä mistä yhtäkkinen muutos tapahtui, koska en oikeastaan tuntenut ainakaan mitään väsymystä.

Sijoitukseni putosi toisen kiekan takaysin johdosta melkoisesti. Kierros meni 84/+12, josta takaysille tuli +8

Kolmas päivä alkoi taas hyvän pelin merkeissä, ja vaikka tein 6. väylälle tuplan pelasin silti oman parhaan etuysini. Muutamat huonot lyönnit ja putit rokottivat tänään tulostani, mutta silti oli hyvää tekemistä. Vähän harmittaa se tupla sillä se tuli neljän putin seurauksena. Muuten olin tyytyväinen taas tänään 78/+6 kierros.

Sijoitukseni oli T48

 

JOEL

 

Kolme kierrosta, ja swingin kanssa oli isoja ongelmia. Tiedän suunnilleen mistä se johtui ja miten sitä tulisi muuttaa.

Ei jäänyt kovinkaan hyvä maku kisasta. Onneksi sentään vikalla kierroksella sain tehtyä 5. ja 6. väylille peräkkäiset birkut. Sijoitukseeni 57, en ollut yhtään tyytyväinen.

Peli ei vaan kulkenut ollenkaan, mutta seuraavalla kerralla sitten uusi parempi koitos.

 

Tässä vielä poikien sijoitukset:

ELMO t9/+3

ALEKSI t48/+22

JOEL 57/+50