FRISBEEGOLF – AVOIN RATA KAIKILLE

FRISBEEGOLF-RATA PAR 3-RADAN YHTEYDESSÄ

Frisbeegolf avoinna kaikille

Frisbeegolf lajina on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, laji on etenkin nuorten suosiossa. Par3-radan yhteyteen on suunniteltu kiintein maalikorein varustettu 9-reikäinen frisbeegolf-rata, joka Nurmijärvi Golfin Par3-radan luonteeseen liittyen on avoin kaikille. NGK:n osakkaat ja kausipelioikeuden haltijat voivat käyttää frisbeegolf-rataa veloituksetta, muilta käyttäjiltä peritään pieni päivämaksu.

Ajanvarauksella pelaamaan – ohje varauksen tekemiseksi

Pelaaminen Nurmijärvi Golfin frisbeeradalla edellyttää aina lähtöajan varaamista. Lähdöt tapahtuvat 10 min välein, kuten golfissakin. Lähtöajan voi varata paikan päällä kentän toimistosta tai saman päivän aikana etukäteen puhelimitse caddiemasterilta, puh 09 – 2766 230.

Katso tarkempi info kohdasta: ohjeet ja säännöt.

Golf pysyy kuitenkin Par3-radan päälajina

Molempien pelien säännöt, etiketti ja yleiset periaatteet ovat hyvin yhteneväiset. Mutta mikäli näiden lajien kuitenkin todetaan aiheuttavan haittaa toisilleen, tullaan frisbeen osuutta rajoittamaan. Uskomme kuitenkin näiden harrastusten jopa tukevan toisiaan ja frisbeegolfin tuovan uusia harrastajia myös golfin pariin.

Tässä seuraavassa tiivistettynä oleellisia ohjeita frisbeegolfin pelaamiseen. Tarkemmat ohjeet luettavissa mm. www.nurmijarvi-golf.fi tai www.frisbeegolfliitto.fi