FJT:llä menestystä

FJT 10 osakilpailu Nivalassa

Viime viikonloppuna pelattiin kauden kymmenes osakilpailu Finnish Junior Tourilla. Kilpailu päästiin pelaamaan mukavassa säässä ja kenttä oli kohtuu hyvässä kunnossa. Seurastamme mukana oli Eemeli ja Teemu Järvinen sekä Elmo Gerkman.

Ensimmäisen päivän jälkeen parhaimpaan sijoitukseen ylsi Teemu joka pelasi kentän +3 (75 lyöntiä). Eemeli ja Elmo pelasivat ensimmäisen kierroksen +5 (77 lyöntiä) ja olivat samassa peliryhmässä kilpailun toisena päivänä. Kilpailun toisena päivänä pelaajat lähtivät parantelemaan lopputuloksia ja Elmo paransikin tulostaan kahdella lyönillä, ollen lopputuloksissa hienosti T15 (+8).
Teemulla kierros onnistui myös hyvin ja hän pelasi ensimmäistä kertaa liiton kilpailussa alle par tuloksen (-1) päätyen tuloslistalla sijalle T7 (+2). Eemelillä osui kaikki kohdalleen toisella kierroksella. Ensimmäiset kuusi reikää viisi alle parin ja kokonaistulos 65 lyöntiä (-7) oli Eemelin paras kierrostulos kautta aikojen ja samalla Nivala golfin kenttäennätys parani kolmella lyönnillä.
Lopputuloksissa Eemeli nousi jaetulle kolmannelle tilalle.

Syyskuun 16-17 päivinä pelataan FJT kiertueen finaali Porissa. Kilpailuun pääsee alle 21-vuotiaiden rankingin perusteella 60 parasta pelaajaa ja kaikki kolme ovat lunastaneet paikkansa sinne.

Tämän hetkiset sijoitukset Finnish Junior Amatour rankigissa:

Eemeli         2.
Teemu        36.
Elmo          48.