FJT kisojen kuulumisia

Taas on kilparyhmän kausi saatu käyntiin. Kauden avaus tapahtui 27.4.-28.4. Kullo Golfissa Fujitsu Finnish Junior Tour Invitational kilpailulla. Kilpailuun otettiin sisälle viime kauden FJAR rankingin perusteella 60 poikaa ja 18 tyttöä.

Elmo Gerkman oli ainoana NGKn pelaajana mukana.

Kilpailu käytiin vaihtelevissa olosuhteissa, lauantaina jolloin pelattiin kaksi kierrosta oli onneksi mukava lämmin pelisää. Sunnuntai olikin sitten täysin päinvastainen keli, aamusta heti jäätävän kylmää n.+3 astetta sekä kovaa ja kylmää tuulta. Iltapäivää kohden alkoi kuitenkin aurinko hieman pilkistelemään.

Tässä Elmon kommentteja kisasta:

Kierros 1

Hyvällä fiiliksellä ja hyvä mielellä kierros lähti mukavasti liikkeelle.

Seitsemän ensimmäistä väylää pelasin -3, sitten yhtäkkiä putit eivät enään uponneet millään. Lopputulos 73/+1

Kierros 2

Peli jatkui hyvänä ja pelaaminen oli mukavaa ja olin +1 vielä 15 väylän jälkeen kunnes 9 väylällä par 4 ( lähtö 12väylältä )löin huonon avauksen oikealle ja siitä jatkolyönti osui puuhun josta seurasi lost ball. Seuraava lyönti greenibunkkeriin ja vielä kolme puttia. Lumiukko korttiin ja lopputulos 77/+5

Kierros 3

Kylmä ja tuulinen päivä, alkuun meni hyvin ja tasaista menoa. Nyt lähtö oli ykkös tiiltä, 9 väylän kohdalla alkoi tuntumaan oudolta ( migreeni kohtaus? )näkö sumeni ja oli vaikeaa nähdä kunnolla. Seuraavalla löin lähes ohi pallosta ja soketin ja tupla par 3lle. Kakstoista väylällä greenillä putatessa oli vaikeaa hahmottaa palloon tehtyjä viivoja ja reikää ja tein neljän putin tuplan.

Loppu oli taistelua mutta onneksi olo alkoi helpottamaan ja sain ihan siedettävän tuloksen 77/+5. Lopuksi olin tuloslistassa +11 ja sijoitus T13

 

Äitienpäivä viikonloppuna 11.5.-12.5. pelattiin kauden toinen FJT jossa oli kaksi NGK peluria mukana Elmo Gerkman ja Teemu Järvinen.

 

Tähän osakilpailuun otettiin 93 poikaa ja 33 tyttöä mukaan. Lauantain sää oli melko armoton lähdöt siirtyivät alkuun sumun takia kolmeen kertaan yht.90min. Kaikki jotka lähtivät klo 14.00 jälkeen joutuivat pelaamaan koko kierroksen kunnon vesisateessa. Kierros saatiin päätökseen vasta yhdeksän aikaan illalla. Onneksi sunnuntaina oli ihan mukavat olosuhteet vaikka alkuun oli melko viileää.

Pelureiden  kommentit:

Kierros 1

ELMO vettä tuli koko kierroksen ajan, se vaikeutti hieman omaa keskittymistä peliin. Lyönti oli heikkoa enkä saanut ollenkaan hyvää tuntumaa palloon, putilla sain kuitenkin pelastettua tuloksen ihan siedettäväksi 76/+4

Kierros 2

Lyönti oli vielä huonompaa kuin ekalla kiekalla, ei osunut palloon kunnolla mutta putti kulki taas jotenkin ja sai tehtyä vaiherikkaalla kierroksella tuloksen 77/+5. Yhteensä pelasin +9 ja sijoitus oli T22 ja saihan sillä jonkin verran FJAR pisteitä.

TEEMU Ensimmäinen kierros lähti mukavasti liikkeelle, etuysille 2 birkkua ja bogi. Vielä 11 väylälle birkku mutta sitten tuli muutama lipsahdus bogi sekä tupla par 5 väylälle. Kuitenkin hyvä tulos 74/+2 ja sillä hyvistä asetelmista huomiselle päivälle.

Sunnuntai lähti jotenkin nihkeesti liikkeelle ja tuntui että mikään ei toimi.Tuntui että kaiki vaan kääntyy bogiksi ja tuli sinne pari huonompaakin. Takaysillä tuntui että nyt löytyy kun tein kaksi birkkua putkeen 11-12 väylille mutta sitten tuli heti perään kaksi epäonnistumista. Vasta lopussa alkoi tuntua että peli löytyy kun pelasin viimeiset 4 väylää pariin. Sijoitus putosi melkoisesti ja olin tuloksissa T43.

Teemu oli myös edellisenä viikonloppuna pelaamassa Hill Side Golfin Valley Coursella pelatussa Junior Challenge Tour kisassa. Sieltä oli hyvä hakea hieman pelituntumaa FFJT kisaa varten.

 

Teemu oli melko tyytyväinen kisaansa jossa hän sijoittui upeasti kolmanneksi 74/+3.