Enemmän golfia – vähemmän syöpää

Tiistaina 24.8. pelataan hyväntekeväisyysgolfia Matilda Castrenin suojeluksessa. Tässä kertomus jäsenemme omasta syöpätaistelusta ja halusta tehdä hyvää golfin avulla:

Olen avoimesti kertonut kaikille sairastavani syöpää. Olen saanut tautiini hyvää hoitoa. Paljon on kuitenkin hoidossa kehitettävää ja asenteissa muutettavaa, että uudet potilaat eivät kohtaisi samanlaisia asioita, joita minä kohtasin. On kysynyt äärimmäistä mielen lujuutta ja positiivisuutta selvitä tämän kaiken läpi. Eikä tautini vielä ole ohitse. Taistelu jatkuu edelleen. Ehkä joskus saan vapauttavan tiedon, että olen terve, mutta toistaiseksi minun on käytävä säännöllisesti kontrolleissa. Se on raskasta. Sitä varten on vertaistukea syöpäyhdistysten kautta.

Golf on minulle henkireikä. Kun tuntuu siltä, että murtuu, ei jaksa, siltä että ei ole voimia, silloin olen lähtenyt golfaamaan. Sinisellä pallolla, eturauhassyövän tunnusvärillä, lyönti ja väylä kerrallaan. Se on voimaannuttavaa ja eheyttävää.
Kiitollisuudesta saamaani hoitoa kohtaan ja siinä toivossa, että tulevilla syöpäpotilailla olisi paremmin, järjestän golf turnauksen Nurmijärvellä. Heittäydyn tähän mukaan omilla kasvoillani ja omalla tarinallani. Siitä LinkedInissä ja Facebookissa tapahtuman ”Enemmän golfia, vähemmän syöpää” alla. Olen saanut tähän suojelijaksi suurella sydämellä varustetun Suomen golfin tämänhetkisen ykkösnimen Matilda Castrenin. Kiitos Madde!

Heittäydy sinäkin. Pyydän, että tulet mukaan pelaamaan, pyydä ystäväsikin. Ilmoittautumiset NGK caddielle. Tai tue yrityksesi kautta. Tuki menee lyhentämättömänä ja suoraan Syöpäsäätiölle eturauhassyövän tutkimukseen.  FB sivuiltamme löydät sponsorointiin ohjeet.

Tämä merkitsee minulle ja niille yli 5000 suomalaiselle miehelle, jotka vuosittain tähän tautiin sairastuvat, todella paljon!

Nöyrästi kiittäen ja hyvää kauden jatkoa toivottaen!
Enemmän golfia, vähemmän syöpää!

Marko Koivuneva

 

Nurmijärvi Golf on mukana tukemassa kilpailua. Kilpailun järjestelyt on Markon toimesta erittäin hyvin suoritettu ja palkintona on mm. Matildan LPGA-karsinnassa käyttämä Scotty Cameron -putteri. Muitakin arvokkaita lahjoituksia löytyy!

Kilpailu järjestetään koronaturvallisesti 1 ja 10 teen lähtöinä, jolloin saadaan rajoitettua osanottajien määrää klubitalolla. Kenttänä pelataan A ja B radat. Osanottomaksu 70 €, 50 € NGK:n pelioikeutetut.

 

Kari Piippo

toimitusjohtaja