Elmo ja Hugo taistelevat SM-mitaleista, Neo-Niko edustamassa Suomea Young Mastersissa

Tänään torstaina pelataan Nurmijärvellä junioreiden reikäpelien SM-kilpailujen välierät sekä loppu- ja pronssiottelut. Nurmijärven Elmo Gerkman 21-vuotiaiden sarjassa ja Hugo Nylund 18-vuotiaiden sarjassa etenivät eilen komeasti kotikisojen välieriin. Elmolla on välierässä vastassa Tuomas Tiitola. Ottelu alkaa 9:20. Hugo pelaa välierässä Lahden Luukas Kruutia vastaan. Heidän lähtöaikansa on 9:04. Tervetuloa seuraamaan pelejä paikan päälle! Tuloksia voi seurata myös ao. linkeistä. Livescoring päivittyy muutaman reiän välein.

Finaalit ja pronssiottelut käynnistyvät tänään iltapäivällä.

Elmon ottelun livescoring: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/3713002/matchplay
Hugon ottelun livescoring: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/3712994/matchplay

Neo-Niko pelaa European Young Mastersissa

Tänään käynnistyy European Young Masters Slovakiassa Sedin Golf Clubilla. Kyseessä on erittäin arvostettu kilpailu, jossa pelataan 16-vuotiaiden nuorten joukkueiden Euroopan Mestaruudesta. Menneiden vuosien voittajien listasta löytyy mm. Sergio Garcia ja  Suzann Pettersen. Kilpailussa pelataan myös tyttöjen ja poikien henkilökohtaisissa sarjoissa. Jokaista maata edustaa kaksi tyttöä ja kaksi poikaa.  Suomalaisista henkilökohtaisen sarjan ovat onnistuneet voittamaan Elina Saksa (2018) ja Albert ”Hippu” Eckhardt (2010). Suomi on voittanut kerran joukkuemestaruuden vuonna 2010.

Suomen joukkueessa pelaa tänä vuonna Nurmijärven Neo-Niko Hiltunen. Neo-Niko on pelannut erittäin hyvän ja tuloksellisesti tasaisen kauden. Kierrostulokset eivät juuri ylitä par-tuloksia ja huonoimmatkin kierrokset ovat vain muutaman lyönnin yli par’n. Kirkkaimpia saavutuksia tällä kaudella ovat Finnish Tourin karsintakilpailun ylivoimainen voitto, miesten reikäpeli-SM-kisoissa yltäminen puolivälieriin sekä miesten joukkue-SM-kisojen 4. sija yhdessä Elmon, Henkan ja Ossin kanssa. Junioreiden reikäpelien SM-kotikisat osuivat harmillisesti päällekkäin European Young Mastersin kanssa. Neo-Nikolla olisi varmasti ollut erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.

Suomea kisassa edustavat Neo-Nikon lisäksi Maximilian Nystedt, June Weckman ja Alma Bergroth.

Livescoring: https://www.ega-golf.ch/content/european-young-masters-1#/competition/4106666/leaderboard