Elmo ja Aleksi mukana Finnish Junior tourilla

Golfliiton ylimmän tason Fujitsu Finnish Junior Tour sai viikonlopuna jatkoa kun kauden toinen osakilpailu pelattiin Salo Golfissa.
NGKn pelurit Elmo Gerkman ja Aleksi Sovijärvi olivat kisassa mukana. Kilpailu käytiin mukavan aurinkoisissa ja välillä puolipilvisissä olosuhteissa. Lauantain toiselle kierrokselle tuuli yltyi paikoitellen erittäin kovaksi ja se hankaloitti pelaajien suorituksia huomattavasti.

Tässä poikien kommentit kisasta:

ELMO:  ”Lyöminen ei oikeen tuntunut millään muotoa hyvältä enkä keksinyt mikä oli vialla. Putitkaan eivät millään meinanneet upota. Griinit tuntuivat erittäin oudoilta, eikä putit pitäneet oikeen sitä linjaa minkä oli palloon pistänyt. Ei ollut kyllä Nurtsin griineihin vertaamista.  Eka kierros meni 75/+4  ja taisin olla sijalla t13
Toinen kierros jatkui ihan samaa rataa, lyönti oli surkeaa eikä oikein onnistumisia tullut. Putit karkailivat, eivätkä löytäneet reikää.
Tuuli yltyi erittäin kovaksi ja se hankaloitti omaa tekemistä. Lopussa tuli paljon bogeja ja tulos painui 77/+6. Sijoitukseni tippui 5 pykälää t18. Seuraava päivän kolmas kierros lähdin 10. tiiltä ja alku oli taas vaikeaa mutta sitten tajusin mitä olin tehnyt virheellisesti ja löysin lyönnin 15 väylällä. Siitä eteenpäin löin oikein hyvin palloa mutta putit eivät silti millään menneet sisään. Onneksi sain kuitenkin vähän nousua aikaiseksi, kun tein muutamat birkutkin. Tulokseni oli 72/+1 ja sijoitukseni kisassa t11.
Vaikea kisa ja vähän birkkuja korttiin, ei voi olla tyytyväinen, mutta sillä mentiin tämä viikonloppu”

ALEKSI: ”Lyönti kulki ihan ok,mutta tuli myös huonoja lyöntejä. Chippi ja putti kulki todella hyvin ja sain tehtyä monta up and downia. Hyviä paareja. Lähdin ensimmäisissä ryhmissä ja sää oli hyvä vähän tuuli, mutta se ei kauheesti haitannut. Ihan hyvä kiekka 78.
Toisella kierroksella lyönti kulki vieläkin ihan hyvin oli mukavaa pelaamista. Etuysillä putit eivät oikein  vaan millään uponneet ja siksi tuli vähän liikaa bogeja. Iltapäivällä tuuli oli yltynyt ja se vähän vaikeutti pitkiä lyöntejä. Takaysille tuli yhdelle väylälle huono hetki kun tein väylälle 13 yhdeksän lyöntiä. Kyseisellä griinillä puttailin kuusi kertaa. Muuten olisi tullut taas hyvä kierros mutta väylä söi tulostani ja 82 korttiin.
Sunnuntai 3 kierros: Tuuli oli laantunut ja se ei enään haitannut lyömistä. Lyönti ja putti kulkivat hyvin ja sain parannettua sijoitustani vikalla kiekalla ihan mukavasti. Pelasin 76. Hiekkalyönnit olivat hieman haastavia tänään. Kokonaisuuteen olin oikein tyytyväinen ja olen iloinen kun olen saanut tuloksellisesti hyviä noususuuntaisia kisoja. Loppusijoitus t39”

Tästä kausi jatkuu Elmolla Finnish Tour kisalla ja Aleksilla Future Tour kisalla