Elmo Gerkman upeaan voittoon Jason Floyd TripleA European Openissa 29-31.3.

Espanjassa pelattu San Roguen kisakenttä oli layoutiltaan ihan mukavan oloinen, mutta suurena ongelmana oli varsinkin griinien kunto. Tuntui että kentän hoito oli jäänyt hieman hunningolle, griinit olivat rei´itetty vain viikkoa ennen kisaa. Eikä niille tehty juuri mitään sen jälkeen.
Olosuhteet kentällä olivat haasteelliset myös kelien puolesta, sillä sateen ja tuulen lisäksi saatiin ihmetellä sadetta, joka sisälsi Saharasta noussutta hiekkaa.
Elmo kuitenkin piti itsensä keskittyneenä joka päivä ja taisteli itselleen hienon voiton näistä rankoista olosuhteista huolimatta.

Tässä Elmon omia kommentteja kisan kulusta:

  1. Kierros

Kuten sanottu griinit olivat aivan kamalat. En ole ikinä pelannut kisaa noin huonoilla griineillä. Kuitenkin griinit olivat melko nopeat, mutta rei´itykset muuttivat ikävästi pallon suuntaa. Eka rundi kuitenkin alkoi hyvin, väylille kaksi ja kolme birkut. Lyönti kulki ja puteissa oli tuuria aina 10 väylälle asti, olin siinä kohtaa tuloksessa -4! Sitten repsahti, tupla ja bogia bogin perään, kuitenkin vikalle väylälle sain tehtyä vielä hyvän birkun. Tuloksena 73/+1 sekä sijoitus T4 ekan kiekan jälkeen.

  1. Kierros

Lähdettiin sateeseen pelaamaan, kamat olivat jo märät 6 väylällä. Vähän tahmea alku etuysin pelasin +2.

Takaysillä sain paareja yksi bogi jonnekin. Väylälle 16 tein hyvän eaglen, mutta kuittasin sen kuitenkin heti perään harmillisesti kahdella seuraavalla väylällä bogeilla. Kierros 75/+3. Vikaan päivään olin 3 lyöntiä kärjestä ja sijoitus T2.

  1. Kierros

Tuuli oli todella raastava. Kaikilla oli haastavaa, itse olin +4 kuuden pelatun väylän jälkeen. Tuuli vaikeutti todella rajusti puttaamista. Seiskalle ja kasille tein tärkeät böödit. Oltiin Oliverin (Ruutu) kanssa menty koko kisa samaa tahtia. Etuysin jälkeen oltiin johdossa Oliverin kanssa, Leo (Zurovak) oli sulanut tuulen mukana.

Takaysilla sama tahti jatkui. 14 väylää pelattu ja vieläkin tasoissa sitten sain 15 väylällä yhden eteen. Väylä 16 par 5 ja oltiin kaikki puttaamassa eagleja. Mulle ja Oliverille birkut, Leolle par.

Seuraavalla par kolmosella arvioimme molemmat tuulen väärin ja avaukset jäivät 30m lyhyeksi. Tästä löin ihan huikean lobin lipulle ja tap in par sekä kahden lyönnin johdossa ennen vikaa väylää. Erittäin vaikea väylä, vettä ja jäätävä tuuli. Hyvä avaus väylälle. Jatkolyönnin lähetin veden päälle lipusta 30m oikealle ja pallo päätyi 30m vasemmalle…

Hyvä chippi vastatuuleen korotetulle griinille (vesi takana) ja kahdella putilla voitto kotiin 2 lyönnin erolla.

Raastava kisa henkisesti ja fyysisesti. Kiitos tukijoukoille!

Mahtava ja menestyksekäs talvikausi takana. Suuret kiitokset valmentajille Petskulle sekä Tonille. Myös Matille kiitokset fysiikkavalmennuksesta. Myös Akatemian treenejä ja valmentajia kiitän. Hienoa, että meillä on tällainen mahdollisuus.

Kiitoksia myös seuran tuesta, joka on ollut erittäin tarpeellinen ja auttanut paljon.

Tästä on hyvä jatkaa kohti alkavaa kautta ja uusia koitoksia. Nyt taas treenien pariin innokkaasti

Kevättä kohden, toivottavasti lumet sulavat nopeasti

Elmo