Eemeli Järviselle pronssia SM-kilpailuista

Vierumäellä käyty kansainvälinen kilpailu on suomalaisittain jännittävä varsinkin kolmannen päivän osalta.Pojat 16-sarjassa Eemeli lähti matkaan viimeisessä ryhmässä tasatilanteessa Matias Honkalan kanssa. Molemmat epäonnistuvat pelaamisessaan etuysillä ja kahden ensimmäisen päivän etumatka oli menetetty joten kilpailun voittaja saattoi olla kuka tahansa. Matias paransi lyöntejään takaysillä Eemelin hukatessa birkkupaikat. Edessä olevassa ryhmässä pelannut Perre Papunen myös paransi lyöntejään joten tilanne oli ennen kolmea viimeistä väylää sellainen että Eemelin tarvitsi pelata ne -1 tulokseen jotta pronssimitali olisi mahdollinen. Kentän kuudennellatoista väylällä se birdey viimein tuli kun Eemeli löi väyläbunkkerista pariin metriin ja puttasi sisään.

Eemeli lähtee sunnuntaina pelaamaan Skotlannin alle 16v avoimiin mestaruuskilpailuihin ja toivotaan sinne vähätuulista kilpailua:)

Teemu Järvinen 23. ja Elmo Gerkman T31 pelasivat myös hienon kilpailun ja keräsivät huimasti kokemusta tulevaisuutta varten. Casper Ahtola sijoittui Pojat 16-sarjassa sijalle T42 tasaisella pelillä.

Onnittelut Eemelille ja myös Teemulle, Elmolle sekä Casperille!