Eemeli Järvinen West Texas A&M Universityyn

Eemeli Järvinen on allekirjoittanut sopimuksen West Texasin yliopiston kanssa ja lähtee sinne yliopisto-opiskeluihin ensi syksynä. Eemeli on ensimmäinen NGK:n kasvateista, jolle aukeaa tie USA:n yliopistogolfiin!  Tämä on ollut Eemelin tavoite jo muutaman vuoden aikana ja hyvän koulumenestyksen ja onnistuneen kauden johdosta tavoite toteutui.

Viimeisen puolen vuoden aikana Eemeli on ollut aktiivisesti yhteydessä Athletes USA:n kanssa, joka on tehnyt töitä hänen puolestaan eri yliopistojen kanssa. Eemeli hoiti koko prosessin täysin itse ja jutteli usean eri yliopiston valmentajan kanssa.  Loppujen lopuksi päätös lähteä juuri Texasiin oli helppo, koska Eemeli sanoi, että valmentajan kanssa kemiat toimivat erittäin hyvin ja joukkue on pelannut kauden hyvin.

Eemelin arki kuluu tällä hetkellä Puolustusvoimien urheilujoukoissa ja harjoitteluun on ollut hyvin aikaa. Kaksi edellistä viikkoa on mennyt Pajulahdessa ja Vierumäellä, joten ”normaaliarmeijaan” tottuneille hieman erilaiset päivärutiinit.

Tämän lisäksi Eemelille tuli pari viikkoa sitten mielyttävä yllätys kun hänet valittiin miesten maajoukkueen tarkkailuryhmään. Tämän myötä hän pääsee maajoukkueen mukana leireille joista ensimmäinen on tammikuussa pidettävä leiri Floridassa sekä helmikuun lopussa Etelä-Afrikan leiri.

Paljon tapahtuu nuoren golfarin elämässä ja toivotetaan hänelle tsemppiä koitoksiin.