Edustuspelaajien kilpailukausi hienosti käyntiin

Nurmijärvi Golfin pelaajat olivat liekeissä kauden avauskisoissa

Kilpailukauden 2018 ensimmäinen Finnish Tour (FT) pelattiin 3.-5.5. Raaseporissa Nord Center Golf & Country Clubin kentällä. Finnish Tour on Suomen ykköskiertue, jossa pelaavat sekä ammattilaisgolfarit että huippuamatöörit.

Ossi Mikkola kärkikahinoissa FT:llä

Ensimmäisessä Finnish Tourin osakilpailussa Nurmijärvi Golfin pelaajista Ossi Mikkola oli hienosti kolmas (kolmen päivän yhteistulostulos +3) ja Miki Kuronen jaetulla sijalla 6 (+6). Ossi taisteli jopa kisan voitosta todella upean 2.päivän tuloksen jälkeen, mutta joutui finaalipäivänä taipumaan hankalissa olosuhteissa’pronssille’.

Eemeli Järvinen ja Henri Satama läpäisivät kisassa myös cut’n ja sijoittuivat lopputuloksissa jaetulle sijalle 39. Molemmat pelasivat +20. Eemeli Järvinen pelaa ensimmäistä kauttaan Finnish Tourilla, Henri Satama palauttelee vielä aikaeroa kevään Kiinan harjoistusjakson jäljiltä.

 

Myös juniorit avasivat kauden upeasti

Elmo Gerkmanin kehitys on jatkunut edelleen hienosti, Elmo otti voitot Junior Challenge Tourin (JCT) ensimmäisissä kisoissa sekä Hirvihaaran osakilpailussa 5.5. että Porvoon kisassa 6.5. Molemmissa upeat par-tulokset.

Teemu Järvinen ja Rasmus Lindemann pelasivat JCT:n avauskisansa Vihdin HillSidessä, Teemu sijoittui hienosti sijalle 5 (tulos +2) ja Rasmus sijalle T21(tulos +11).