Challenge Tour 1.-4.8. Kytäjällä, Satama ja Kuronen mukana

NGK:lla on mukana kaksi pelaajaa ensi viikon Challenge Tourin kisassa Kytäjällä. Kisaan saivat villin kortin sekä Miki Kuronen että Henri Satama. Henkka on kisassa mukana viimevuotisen tapaan, mutta Mikille koitos on ensimmäinen. Villi kortti kisaan tuli molemmille pelaajille liiton päävalmentaja Staffan Johanssonilta. Siitä iso kiitos Staffanille, että on huomannut molempien pelaajien hyvät otteet kauden kilpailuissa.

Kilpailu pelataan 1.-4.8. Kytäjän North-West kentällä, jota on viritelty kisakuntoon jo muutaman viikon, väyliä kaventamalla ja väylien reunan raffit kasvatettu normaalista 38 millistä 83 milliin. Avauksilla on siis kisassa erittäin iso merkitys. Greenit ovat taatusti myös hyvässä kunnossa ja supernopeat.

Challenge Touria kannattaa mennä katsomaan paikan päälle, kannustamaan omia ja muita suomalaisia pelaajia. Alla linkki kisan kotisivuille ja kattavampi ennakkoraportti kisan ratkaisupaikoista ja parhaista katselupaikoista.

http://www.finnishchallenge.fi/etusivu

https://www.golf.fi/uutinen/-/asset_publisher/2kVD/content/finnish-challengen-ratkaisureiat-ja-parhaat-katselupaikat?p_p_auth=bGAws17N