Catmandoo Future Tour: NGK:n Elmo Gerkman kirkkaasti voittoon!

Catmandoo Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa opetellaan kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2017 Catmandoo Future Tourilla pelataan viisi eri sarjaa sekä joukkuekilpailu, Future Liiga. Pelaajien tulee olla iältään 8-16 vuotiaita (ikä, jonka pelaaja on täyttänyt tai täyttää vuonna 2017).

 

Nurmijärvi Golfin osakilpailu ma 3.7 (Etelä/Itä)

Nurmijärvi Golfissa järjestettiin Catmandoo Future Tour -kilpailukiertueen osakilpailu maanantaina 3.7. Mukana kisassa oli yhteensä huikeat 100 pelaajaa, joista kahdeksan oli NGK:n junioripelaajia: Elmo Gerkman, Otto Eväsoja, Roni Saari, Joni Seppänen, Rasmus Lindemann, Niilo Seitsonen, Aleksi Sovijärvi ja Ville Tikka.

Kilpailussa sarjoja on yhteensä viisi: Future Liiga (joukkuekisa), Easy 9 & 18 reikää, Tytöt, Pojat 12v. sekä Pojat 16v. -sarjat. Peliratana toimi A + B -ratayhdistelmä ja 9 reiän kiertäjillä A-rata. Pelimuotona oli lyöntipeli scratch ja Easy-sarjoissa pistebogey hcp.

Maanantaina golfsää oli epävakainen, mutta se ei näyttänyt haittaavan junioreiden pelejä, sillä tuloskortteihin kirjattiin upeita tuloksia. Nurmijärvi Golfin Elmo Gerkman oli jälleen iskussa ja svingasi itsensä kirkkaasti Pojat 16v -sarjan voittajaksi huikealla tuloksella +2 eli 74 lyöntiä! Onnittelut Elmolle voitosta ja upeasta suorituksesta!

Elmo Gerkman on ollut tänä vuonna kovassa iskussa kisarintamalla. Hän oli mukana myös 4.7 tiistaina Espoo Ringside Golfissa pidetyssä Junior Challenge Tourin Etelä/Länsi -osakilpailussa. Siellä hän sijoittui myös kärkisijoille tuloksella 74 lyöntiä – vain 2 lyöntiä jäljessä voittajasta.

Tyttöjen sarjassa jouduttiin uusintarei’ille tasatuloksen vuoksi, ja lopulta voittajaksi kruunattiin Helsingin Golfklubin Aino Ollikainen (90 lyöntiä). Pojat 12v. -sarjassa kilpailu oli hyvin tasaista: Sarjan voitti Hillside Golfin Ville Mäihäniemi upealla tuloksella +13 – 85 lyöntiä. Easy 18r -sarjassa 43 pisteellä voitti Helsingin Golfklubin Emil Marttinen. Neljänneksi sijoittui hienosti NGK:n Joni Seppänen 37 pisteellä. Helsingin Golfklubin Arttu Tuukkanen vei puolestaan voiton Easy 9r -sarjassa 19 pisteellä.

Kiitos kaikille kilpailujärjestäjille sekä vapaaehtoisille, jotka auttoivat kentällä forecaddien ja kierrättäjän tehtävissä!