Casper Ahtola hopealle Tsemppitour finaalissa, Eemeli Järvinen 4.

Viime viikonloppuna pelattiin Tsemppitour finaali Lakeside Golfissa. Osallistumisoikeus kilpailuun oli viiden eri alueen rankingin perusteella ja Etelä-Länsi alueelta NGK:sta pääsi pojat 15-sarjaan Eemeli Järvinen(3) ja Casper Ahtola(8) sekä pojat 12-sarjaan Teemu Järvinen(2).

Finaalin ensimmäinen kierros pelattiin Lakesiden Pirunpellolla, joka on todella haasteellinen kenttä, ja toinen päivä leppoisammalla Järvenranta kentällä.

Ensimmäisen päivän jälkeen P-15 sarjassa tilanne oli äärimmäisen tasainen, koska 10 pelaaja oli lähes samassa lyöntimäärässä, ja näin toiseen päivään lähdettiin kutkuttavassa tilanteessa. Casper oli toiseksi viimeisessä lähdössä ja Eemeli viimeisessä. Casper painoi hymyssä suin eteenpäin ja oli täynnä virtaa ja voimaa kun teki väylille 16 ja 17 birdeyt ollen tilanteessa -1. Pelin edetessä Eemelin turmioksi mitalitaisteluun päätyi joutuminen neljännen väylän bunkkeriin jolloin tuloskorttiin merkattin tripla. Kuitenkin viimeisessä’ ryhmässä ollut Aulanko golfin Lassi Burman oli pelannut virheettömästi kaksi päivää ja vei lopulta voiton.

Mutta jälleen upea suoritus molemmilta pojilta eli Casper 2.(+6) ja Eemeli 4.(+10)

P-12 sarjassa Teemulla oli hieman ongelmia svinginsä kanssa ja Pirunpelto rankaisee siitä heti, mutta Teemu painoi kunnialla läpi kaksi päivää ja menikin heti kilpailun jälkeen pariksi tunniksi lähipeliradalle hiomaan lyöntejään. Sijoitus 18. joka ei ole hassumpi kun paikalla oli 34 suomen alle 12-vuotiasta rankattua pelaaja.

Onnittelut pojille hienoista suorituksista!