Barbeque-Golf

Perjantaina golfattiin, grillattiin ja chillattiin.

 

9-reiän kilpailun järjestäminen arki-iltana. Uhka vai mahdolllisuus?

Parikilpailu, yhteislähtö, rentoakin rennompi pelimuoto ja illan päätteeksi oheisohjelmaa. Upea aurinkoinen sää kuin tilauksesta ja golfkenttä, jonka kuntoiseen allekirjoittanut ei ole vielä tällä kaudella törmännyt. 5/5.

 

30-vuotis juhlavuoden yhtenä teemana on yhteisöllisyys. Hieman on ollut haastavaa, kun suurempina ryhminä ei olla voitu kokoontua ja turvaetäisyyksistä on täytynyt huolehtia. Klubikisoissa ei ole järjestetty palkintojenjakoa, eikä pelikavereita ole voinut edes kätellä tai halata kierroksen päätteeksi. Golfkierroksia kentällä on pelattu tällä kaudella ennätyksellinen määrä. Hieno laji, jota on voitu harrastaa kaikista rajoituksista huolimatta. Korona-kevään jälkeen yhdessäololle ja tällaisille tapahtumille on  kuitenkin tilaus. 

 

Barbeque-Golf tapahtumassa pelimuotona oli Bloodsome, joka on muunneltu muoto greensomesta. Joukkueen molemmat pelaajat avaavat, mutta lähtöryhmän toinen pari päättää millä pallolla joukkue jatkaa. Toinen pallo keskellä väylää ja toinen syvällä raffissa, puun takana maskissa. Herkullinen asetelma vastustajalle. Vielä kun peliä pelattiin hcp-reikäpelinä. 

Näistä asetelmista huolimatta pelikierroksen jälkeen nähtiin hymyileviä ja tyytyväisiä kilpailijoita herkullisen barbeque-illallisen äärellä. Tiukkoja otteluita, joista jotkut ratkesivat viimeiseen puttiin. Palkintojakin jaettiin, eikä kenenkään tarvinnut poistua tyhjin käsin tai vatsoin.

 

Tänä kesänä on tarkoitus järjestää vielä kaksi vastaavaa perjantai-illan tapahtumaa, heinä- ja elokuussa. Silloin vetovuorossa ovat muut toimikunnat. Nyt järjestelyistä vastasi kilpailutoimikunta, yhdessä klubiravintolan kanssa. Kiitos caddiemastereille ja ravintolalle. 

 

Suuri kiitos #bbqgolf osallistujille. 

 

Juha ”Juuso” Kuronen