Ajankohtaisia uutisia; jäsentiedote 24.11.2014

Shopissa Joulumyynti la 6.12. – su 7.12.

Kentän pro shopissa hurjat Joulumyynti-päivät Itsenäisyyspäivän viikonloppuna 6.-7.12. klo 10-14. Nyt myydään Joulupukin kontti täyteen golftarvikkeita tosi hurjillakin tarjouksilla! Kannattaa käydä hakemassa omansa pois.

Nurmijärven Golfkeskus Oy:n yhtiökokous ke 21.1.2015

NGK Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 21.1.2015 klo 18 alkaen yhtiön toimitiloissa, klubirakennuksessa. Osallistumisoikeus NGK Oy:n osakkailla tai näiden valtuuttamilla.

Erillinen – virallinen kokouskutsu toimitetaan yhtiöjärjestyksen määräysten mukaisesti myöhemmin. Merkatkaa kuitenkin ajankohta jo nyt kalentereihinne.

NGA hallin tarjous talviharjoitteluun!

Katso hallin esittely: http://www.nga.fi/

NGA-hallin talvikausi 2014-2015 on alkanut. Uutuutena halli tarjoaa NGK:n jäsenille henkilökohtaista kausikorttia hintaan 250 €. Kortti on voimassa 15.4.2015 asti ja oikeuttaa vapaaseen harjoitteluun sekä lyöntipaikoilla että lähipelialueella. Tiedustelut ja varaukset suoraan NGA-hallista, p. 040-1971 666 tai nga@nga.fi

Kevään pelimatka Belekiin – varaa paikkasi

Kevään 2015 pelimatka suuntautuu perinteiseen tyyliinTurkin Belek’iin, pe 27.3. – pe 3.4. Kohteena on monelle pelurille tuttu Atalaya Golf (kentät Sultan ja Pasha) ja Sirene-hotelli.

Matkan hinta alkaen 1.595 €, joka sisältää lennot, bagin kuljetusmaksut, majoitus jaetussa 2-hh, All Inclusive ateriat ja juomat hotellissa, 6 x greenfee.

Katso matkaesite kotisivuilta materiaalisalkusta, ja tee matkavaraus saman tien.

Pelioikeuksia vuokrattavana kaudelle 2015 – tee nyt ennakkovaraus

Jos Sinulla ei ole osaketta tai et ole vielä varannut vuokrapelioikeutta kesäksi 2015, ehdit vielä tehdä ennakkovarauksen. Ennakkovaraajan vuokrahinta kauden 2015 nimetylle pelioikeudelle on 800 euroa. Ja kun teet varauksen tämän vuoden aikana, saat SGKY:n Etukortin veloituksetta käyttöösi. Katso Etukotin edut SGKY:n sivuilta http://www.sgky.fi/Etukortit/

NGK:n vuokrapelioikeudet varataan kentän toimistosta: kirsi.mantynen@nurmijarvi-golf.fi

Kentällä pieniä remontteja

C4 tiiauspaikan korjaustyö on käynnissä: keltainen ja punainen tiiausalue uusitaan kokonaan.

Hiekkapintaisen P-alueen kunnostustyö on myös käynnissä: pinnat oikaistaan ja uusitaan, P-aluetta laajennetaan hieman ja paikoituksen ohjaamiseksi tehdään joitakin rakenteita ja istutusalueita.

Toimisto siirtyy talvikauteen

Kentän toimisto on talvikaudella avoinna ainoastaan tiistaina ja torstaina klo 9-15. Muina arkipäivinä meidät tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.