24h junnugolfille – tukea lähes 2000 euroa junnuille!

Sunnuntai-aamusta maanantai-aamuun kestänyt ”24h junnugolfille” -hyväntekeväisyystempaus tuotti lasten ja nuorten golfharrastukseen lähes 2000 euroa tukea!

NGK:n Vesku Hiltunen ja Timo-Pekka Koskela uhosivat pelaavansa 24 tuntia putkeen golfia tavoitteenaan tehdä vähintään yhtä monta par-tulosta kuin yksittäisiä tukijoita on mukana tukemassa tapahtumaa. Seuramme jäsenistöstä ja heidän lähipiiristä löytyikin upeasti 59 tukijaa, jotka lahjoittivat yhteensä 1970 euroa Nurmijärvi Golfin juniorityöhön! Mahtava potti! Nurmijärvi Golfin juniorit kiittävät tukijoita!

Nurmijärvellä halutaan tehdä laadukasta juniorityötä, mutta pitää kuitenkin kustannuset kohtuullisina. ”24h junnugolfille” -tempauksessa kerättyä tukea pystytään kohdentamaan niin uusille ja pienimmille junnugolfareille kuin jo Suomen kärkijunioreihin lukeutuville Team NGK Akatemian pelaajille. Tällä potilla pystymme tarjoamaan kaikille junnuille vähän ylimääräistä treeniä ja valmennusta joka viikkoisten lajitreenien lisäksi. Esimerkkeinä näistä on viime talvena toteutetut Girls Only -ekstratreenit tytöille sekä valmentajan mukana olo kevään kilpajunnujen leirillä.

Itse 24 tunnin pelihaaste sujui Veskulta ja Timo-Pekalta ilman suurempia kommelluksia. Vuorokaudessa he ehtivät pelata 5,5 kierrosta eli 99 reikää. Par-tuloksia tuli 92 kappaletta, birdie-tuloksia 20 ja yksi eagle! Askeleita kertyi noin 65000 ja kävelyä 52,5 km. Ei loukkaantumisia, ei rakkoja jaloissa, Veskulla pieni hiertymä nivusissa. Timo-Pekka löi A3:lle avauksen tankoon ja teki sen uudestaan A6:lla lähestymislyönnissä, mutta kumpikaan lyönti ei päätynyt kupin pohjalle. Runsain määrin kohtaamisia seuramme upeiden jäsenien kanssa!

Veskun ja Timo-Pekan tavoite oli tehdä vähintään yhtä monta par-tulosta kuin yksittäisiä tukijoita on mukana tukemassa tapahtumaa. Mikäli vuorokaudessa tehtyjen par-tulosten määrä olisi jäänyt pienemmäksi kuin tukijoiden määrä, Hiltunen ja Koskela olisivat maksaneet itse jokaisesta tekemättömästä par-tuloksesta 1 euron junnujen hyväksi. Tällä kertaa par-tulokset ylittivät tukijoiden määrän, joten laskua ei heille lähetetä.

Arpajaiset

Jokaisesta 10 euron tuesta sai hyvän mielen lisäksi myös yhden arpalipukkeen arvontaan. Arvonta on suoritettu ja tässä ovat voittajat:

Henkan ja Ossin opetustunti 1-4 henkilölle: Seppo Riikonen

Laatikollinen Titleist NGK-logopalloja: Jari Pitkänen

Lounas klubiravintolassa: Päivi Koskela

Lounas klubiravintolassa: Timo Ripatti