24h junnugolfille hyväntekeväisyystempaus!

Mediassa on ollut viime aikoina paljon juttua lasten ja nuorten kohonneista harrastusmaksuista. Pahimmillaan tämä on pakottanut lapsia lopettamaan mielekkään harrastuksen. Nurmijärvi Golfissa on tehty jo pitkään töitä sen eteen, että golf pysyisi edullisena harrastuksena lapsille. Meillä lapset pääsevät tutustumaan ilmaiseksi golfiin Avoimissa junnutreeneissä ja säännöllisissä treeniryhmissä alimmat maksut ovat 45 euroa kuukaudessa.  Myös huipulle tähtäävien junioripelaajien kustannukset on vielä saatu pidettyä alempana kuin monessa muussa lajissa. Paine hintojen korotuksille on kuitenkin nykymaailmassa kova.

Siksipä Nurmijärvi Golfin Vesku Hiltunen ja Timo-Pekka Koskela päättivät lähteä ”24h junnugolfille” -hyväntekeväisyystempaukseen mukaan! Vesku ja Timo-Pekka aikovat pelata 24 tuntia golfia putkeen aloittaen su 18.6. klo 6 tavoitteenaan tehdä yhtä monta par-tulosta kuin tempaukseen on saatu mukaan tukijoita. Mikäli vuorokaudessa tehtyjen par-tulosten määrä jää pienemmäksi kuin tukijoiden määrä, Hiltunen ja Koskela maksavat itse jokaisesta tekemättömästä par-tuloksesta 1 euron junnujen hyväksi!

Lähde mukaan tukemaan lasten golfin harrastamista lahjoittamalla itse valitsemasi summa lasten hyväksi ja tehdään yhdessä Veskun ja Timo-Pekan urakka mahdollisimman haastavaksi!

Jokaista lahjoittamaasi 10 euroa kohden saat myös yhden arpalipun arvontaan, jossa arvotaan Henkan ja Ossin opetustunti 1-4 henkilölle, laatikollinen Titleist NGK-logopalloja ja lounas klubiravintolassa. Arvonta suoritetaan 20.6.

1. Käteinen tai pankkikortti
Lahjoita valitsemasi summa caddiemasterin tiskillä käteisellä tai pankkikortilla!

2. Mobile Pay
Klikkaa tai skannaa qr-koodi!

3. Lasku
Ilmoittaudu mukaan tukijaksi alla olevalla kaavakkeella! Tulet saamaan laskun sähköpostiin tapahtuman jälkeen.

24h Tukijaksi ilmoittautuminen

Rahankeräyslupa nro RA/2020/673.  

Lisätietoa
Vesa Hiltunen
p. 040 5131377
vesa.hiltunen@team-ngk.com