Nurmijärvi Golfin miesten joukkueelle ylivoimainen SM-kulta!

Espoon Golfseuran kentällä järjestettiin 21. kesäkuuta joukkue-SM golfkilpailut, jossa mukana oli Nurmijärvi Golfin miesten joukkue. Mukana joukkueessa pelasivat klubin teräksinen ammattilaiskaksikko Henri Satama ja Ossi Mikkola sekä amatööristatuksella pelaavat kilpagolfarit Eemeli Järvinen veljensä Teemu Järvisen kanssa.
Nurmijärven pelaajat olivat iskussa jo heti kilpailun avauspäivänä, jolloin pelattiin foursomea ja fourball -pelimuotoja. NGK:n klubin miehet saivat ensimmäisenä kisapäivänä kurottua jo kuuden lyönnin eron toista sijaa jakaviin Vuosaari Golfiin ja Nokia River Golfiin. Parivaljakko Satama ja Mikkola pelasivat huikean kierroksen ja peli tuntui kulkevan jokaisella osa-alueella.

” Onnistuttiin Ossin kanssa Foursomessa juuri niin hyvin kuin toivottiinkin. Pelasimme 69 lyöntiä, jolla saimme jo viiden lyönnin eron toiseksi sijoittuneeseen. Järvisen veljekset pelasivat vielä haastavan pelimuodon ryhdikkäästi tulokselle 80 lyöntiä, joten saatiin hieno kärkipaikka heti alkuun NGK:lle”, Satama kommentoi avauskierrosta.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Iltapäivällä kisat jatkuivat fourball-pelimuodolla ja NGK:n joukkueen ote ei pettänyt. Satama ja Mikkola pelasivat jälleen upeat 69 lyöntiä ja myös Järvisen veljekset svingasivat tuloksen 69.
Kisasää ei ollut ihanteellisin, sillä molempina päivinä kilpailu jouduttiin keskeyttämään hetkeksi rankkojen ukkos- ja sadekuurojen takia. Epävakainen sää ei kuitenkaan hätkähdyttänyt NGK:n pelaajia. Sataman mukaan seuraavaan kisapäivään valmistauduttiin normaalein aamurutiinein, vaikka kirkas kärkipaikka oli jo ensimmäisenä päivänä saavutettu. Sataman toinen kisapäivä alkoi takkuillen, mutta muut joukkueen jäsenet jatkoivat loistavaa peliä.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
” En ollut vireessä toisena kisapäivänä ja kone niin sanotusti sakkasi koko kierroksen. Tiesin, että nyt tarvitaan joukkueen tukea. Emme tienneet virallista tulosta kuin vasta maalissa. Viimeisen greenin äärellä oli pelaajia odottamassa, mukaanlukien joukkueestamme Eemeli ja Ossi. Puttasin par-tuloksen reikään ja näin pelikaverini Ossin, joka huikkasi meidän voittaneen. Ossi oli pelannut päivän parhaan tuloksen 69 lyöntiä ja Eemeli 74 lyöntiä. Neljästä pelaajasta kolmen parhaan tulos laskettiin ja oma tulokseni (77) riitti pitämään Vuosaaren joukkueen kuuden lyönnin perässä. Näin NGK:n neljäs joukkue SM-kulta oli varmistettu!”

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
”Olen todella ylpeä joukkueestamme ja siitä, kuinka tyylillä ja hyvällä ilmeellä pelattiin kokonaisuudessaan. Varsinkin kun joukkueessamme oli mukana nuoret Järvisen veljekset Teemu (16 vuotta) ja Eemeli (18 vuotta)”, Satama kommentoi voittoa.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Klubin palkintokaappiin saatiin Nurmijärvi Golfin joukkueen neljäs kulta SM-kisoista. Edellisen kerran miehet ovat voittaneet kultaa vuosina 2007, 2008 ja 2012.
Onnittelut vielä koko joukkueelle ja kannustusjoukoille!

Kuvassa vasemmalta:

Ossi Mikkola, Henri Satama, Tommi Ruissalo (caddie), Teemu Järvinen ja Eemeli Järvinen

——-

Tuloksiin pääset tästä